Vacature

Dienst
Aankoop

ZONder onze zonnetjes
kunnen wij niet stralen

We love to see you shine

Werken bij Horeca Van Zon is meer dan een job. Je wordt deel van een grote familie die samen wilt evolueren en groeien. Bij ons schijnt de zon elke dag. Als familiebedrijf vinden we het zeer belangrijk dat iedereen die bij ons binnenkomt de familiale sfeer proeft. We inspireren en ontzorgen onze klanten dankzij ons uitgebreid aanbod en onze hoge servicegraad. We maken het verschil door horeca en bedrijven een 7/7 service te bieden met een zeer uitgebreid assortiment. Evolueren en innoveren zijn binnen ons bedrijf twee pijlers waar we hard op inzetten.

Werken bij Horeca Van Zon, dat proeft naar meer.

Op onze aankoopdienst heb je samen met je collega’s een gevarieerd takenpakket. Daarbij neem je ook enkele administratieve taken op ter ondersteuning. Droom je ervan te werken in een familiaal bedrijf met de passie en ambitie van een wereldspeler? Lees dan zeker verder.

Vacatureomschrijving

Als medewerker op onze aankoopdienst ben jij verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen in ons systeem. Daarnaast pas jij op de bestaande artikelen de promo’s van onze leveranciers toe en hou je de prijzen up-to-date. Je volgt dus nauwgezet ons assortiment op en past aan waar nodig. Ook het controleren van de facturatie en eventuele creditnota’s opmaken behoort tot jouw takenpakket. Fouten of aanpassingen vallen jou dan ook direct in het oog! Daarnaast heb je dagelijks contact met onze leveranciers en aankoopmanagers. De dag sluit je met een gerust hart af wanneer het assortiment volledig in orde is en alle taken zijn afgevinkt.

Lommel

Dienst aankoop

Voltijds

Vast contract

Volkswagen caddy

Maaltijdcheques


Het verhaal van X

"Ornare massa eget egestas purus viverra. Ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat commodo. Eu consequat ac felis donec et odio pellentesque diam. Ornare quam viverra orci sagittis eu volutpat odio facilisis mauris. Massa sapien faucibus et molestie ac feugiat sed. Magna eget est lorem ipsum dolor sit amet. Tellus cras adipiscing enim eu turpis. Commodo ullamcorper a lacus vestibulum."
Naam Voornaam ─ Functie

Ons toekomstig zonnetje is

 • In bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Een administratieve duizendpoot, kennis van Navision is een pluspunt
 • Heel nauwkeurig, een foutje glijdt bij jou niet door de mazen van het net
 • Een ware teamplayer die bijspringt om collega’s te ondersteunen wanneer nodig
 • Positief ingesteld en in het bezit van een goede portie motivatie

Jij geniet van

 • Een marktconform loon
 • Firmawagen: Volkswagen Caddy
 • Een werkrooster met glijtijden
 • Een vast contract na een positieve interim-periode van 6 maanden
 • Werkzekerheid én een grote waaier aan doorgroeimogelijkheden
 • Een toekomst op lange termijn: bij Horeca Van Zon blijf je graag werken
 • Een familiale sfeer waar de collega’s jou bij naam kennen 

Heb je zin om deze uitdaging aan te gaan?
Reageer dan snel via de sollicitatiebutton!

Familiebedrijf

Marktcomform salaris

Volkswagen Caddy

Sollicitatieprocedure

Vul het sollicitatieformulier in

Solliciteren via de website is heel eenvoudig. Je geeft je gegevens in en voegt in bijlage je CV en een klein woordje uitleg toe. Zo hebben wij meteen een volledig beeld van wie je bent en wat je ambitie bij Horeca Van Zon is. Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestigingsmail van je sollicitatie.

Kom op kennismakingsgeprek

Zien wij een potentieel Zonnetje in jou? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek met Rolf, Niels of Eliane van HR! We voorzien voldoende tijd voor een aangenaam gesprek: over wie je bent, wat je ambities zijn en wat je voor Horeca Van Zon wil betekenen. We willen jou beter leren kennen!

Word een zonnetje!

Is er een match? Dan maken we graag kennis met jou! De weg naar een uitdagende carrière bij Horeca Van Zon ligt voor je open. Iedereen die bij ons komt werken, wordt goed begeleid én krijgt een grondige opleiding. Je wordt ondergedompeld in onze “Horeca Van Zon cultuur”. #WeLoveToSeeYouShine


Horeca Van Zon

Solliciteer hier!