30.000
horeca-artikelen

Op voorraad

Vroeg uit de veren voor fruit en groenten, stoppen bij de kaasgroothandel, op een vaste dag de drankleverancier ontvangen, naar de supermarkt voor onderhoudsproducten? Dat kan beter. Daarom biedt Van Zon alles voor jouw horecazaak onder één dak.

 
Slagerij Carmans

Ssst … hier rust
kwaliteitsrundvlees

Vlees bij Van Zon Beringen is een verhaal apart. Hier geven de Gebroeders Carmans elke dag het beste van zichzelf in het atelier. Ze versnijden en verpakken er een ongezien assortiment op maat.

Exclusief in de horeca is het 'Dry-Aged' gamma' waar Eric en Luc Carmans hun hart en ziel in leggen. De beste stukken rundvlees rusten in een speciale ruimte met Himalaya zoutwand. En dat bij een constante temperatuur en stabiel vochtgehalte tot ze perfect zijn voor consumptie. Een stukje Himalayan Salted Dry Aged rundvlees is een unieke smaakbeleving die je moet proeven.

Meer info

Vers en diepvries?
Koel!

In onze koelafdeling vind je een enorm assortiment vers fruit, groenten en aardappelen. Verder kan je er terecht voor kwaliteitskaas, vis en schaaldieren en fijne vleeswaren.

In de diepvriesafdeling kies je uit een waaier aan frituursnacks, heerlijk ijs, tal van soorten brood, taarten en gebak.


Tournée générale!

Een groot assortiment waters, frisdranken, vruchtensappen, binnen- en buitenlandse bieren. Daarnaast een enorme keuze aan sterke dranken - waaronder meer dan 100 soorten whisky's - aperitieven en digestieven … Met onze drankafdeling vul je moeiteloos je voorraad aan.

Ook wijnen en bubbels mogen niet op de kaart ontbreken. Onze sommelier selecteert voor jou een prachtig aanbod wijnen uit alle windstreken en prijsklassen. Hij helpt je ook bij de keuze van een passende wijn bij elk gerecht. En elke maand zetten we een wijn in de kijker die we jou graag laten proeven.


Non-food inspireert

Onze non-foodafdeling biedt jou een waaier aan onderhoudsproducten, verpakkingsartikelen, porselein en glaswerk, kleine- en grote keukentoestellen. Het is tegelijk de ideale afdeling om inspiratie op te doen voor je horeca-zaak.