"De Genietfabriek maakt
dromen waar"


Genietfabriek vzw

Lieve Zonnetjes,

Ik stel jullie graag de“ Genietfabriek” voor. Door een toevallige samenloop van omstandigheden leerde ik “De Mistel” kennen, een verblijfplaats voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Veelal mensen zoals u en ik die door het lot getroffen zijn en geen “gewoon” leven meer kunnen leiden. Ze verblijven in een aan hun noden aangepast centrum. Al enkele jaren sponsoren wij met Van Zon hun jaarlijkse vakantieverblijf.

Jaarlijks breng ik deze toffe bende een bezoekje als ze op vakantie zijn. Steeds keer ik terug naar huis met hetzelfde gevoel, het “druk, druk, druk” van mijn dagelijkse leven krijgt ineens een heel andere invulling. Wees content en geniet primeert op dat moment. Tijdens een bezoek leerde ik Bert kennen, een zeer bijzondere bewoner.

Bert ligt aan de basis van dit hele verhaal, want zijn wens was “nog een keer met de vlieger op vakantie gaan”

Zo is deze VZW ontstaan! Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en zetten wij ons nog steeds in om samen dromen waar te maken.

De dromen die op de planning staan voor 2022 kunnen weer tellen. Anita, mevrouw snelheidsduivel, wil racen! In samenwerking met Petrolhead days Zolder gaat ze dit jaar een hele race dag tegenmoet. Peter en nog enkele Metallica-fans vertoeven dit jaar op Pinkpop om hun favoriete band aan het werk te zien. En ondertussen zijn we achter de schermen aan het werk aan een mogelijke skireis!

Volg al onze avonturen op FB

Genietfabriek blog