The sky is the limit...
of is the limit the sky


Genietfabriek vzw

Lieve Zonnetjes,

Ik stel jullie graag de“ Genietfabriek” voor. Door een toevallige samenloop van omstandigheden leerde ik “De Mistel” kennen, een verblijfplaats voor mensen met een niet aangeboren hersenletsel. Veelal mensen zoals u en ik die door het lot getroffen zijn en geen “gewoon” leven meer kunnen leiden. Ze verblijven in een aan hun noden aangepast centrum. Al enkele jaren sponsoren wij met Van Zon hun jaarlijkse vakantieverblijf.

Jaarlijks breng ik deze toffe bende een bezoekje als ze op vakantie zijn. Steeds keer ik terug naar huis met hetzelfde gevoel, het “druk, druk, druk” van mijn dagelijkse leven krijgt ineens een heel andere invulling. Wees content en geniet primeert op dat moment. Tijdens een bezoek leerde ik Bert kennen, een bewoner die zijn levensverhaal voor jullie brengt.

Bert zijn grote droom is nog één keer met de vlieger op vakantie gaan.

In mijn leefwereld is “the sky the limit” maar na een lange zoektocht naar een aangepast verblijf en vliegtuig dat ons kan vervoeren blijkt dat soms “the limit the sky” kan zijn. Maar, wij hebben er onze tanden ingezet en engageren ons om deze droom waar te maken! Niet alleen voor Bert, ook voor zijn medebewoners.

Samen met mijn heel goede vriendin Ine Steyvers en de hulp van alle Zonnetjes willen wij in september 2020 de droom waarmaken. Om dit te verwezenlijken schakelen we al onze contacten in en houden we jullie vanaf nu maandelijks op de hoogte van onze vooruitgang.

Wil jij zelf meedoen onze spaarpot te vullen?
Laat het ons weten!

Marion


collectebus
De teller van onze spaarpot staat momenteel op “7775,38€” ons eindtotaal moet “20.000€” zijn. Dit is het resultaat van enkele giften die we hebben ontvangen: 1250 € van Extrade International, 1000 € van de Rotary Overpelt Noord-Limburg, 85 € van de 5 Linden in Lommel en 710 € van privé giften.

Genietfabriek blog