7/7 Service

De horeca kent geen uren.
Wij evenmin.

Zit je keukenploeg onverwacht zonder room? Dringend 100 flessen champagne nodig voor een personeelsfeest? Of zijn de ijsjes sneller dan verwacht uitverkocht door het extreem hete weer? Eén adres: Horeca Van Zon!

En je kan op verschillende manieren op ons rekenen:

Levering aan huis

Wie bieden jou de mogelijkheid om je wekelijkse bestelling aan huis te laten leveren. Gratis van maandag tot en met vrijdag. Meer weten? Onze verkopers komen graag langs om de details te bespreken.


Express levering

Met deze service bieden we jou het ultieme gebruiksgemak. Hoe werkt het? Kies op www.shopvanzon.be en selecteer de optie 'Express bestelling'. Dezelfde dag leveren we jouw bestelling aan huis af. En dat het hele jaar door elke dag, ook op zon- en feestdagen tot 12u 's middags.


Cash & Carry

Vlot bereikbaar, ruime parking, een grote voorraad én 7 op 7 open! Dat zijn de troeven van onze Cash & Carry's. Kom langs en snuister door de gangen. In onze coffee corner bieden we je graag een drankje aan. Geen tijd? Bestel tot 45 minuten van tevoren op www.shopvanzon.be en wij zetten je bestelling voor je klaar.


Word klant bij Van Zon!

Klant worden bij Van Zon kan alleen met een geldig BTW nummer.
Let aub op de juiste schrijfwijze: BE0000.000.000