šŸ“¢Ā Groot nieuws: Horeca Van Zon neemtĀ DISTRIBUTIEĀ Van Hoof over!Ā Ā 

Groot nieuws šŸ“¢Ā 
Horeca Van Zon neemt distributie Van Hoof over!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Horeca Van Zon een succesvolle overname heeft voltooid van Van Hoof, een gerenommeerde horecagroothandel in Lommel. Dit is een belangrijke mijlpaal in onze groeistrategie en stelt ons in staat om onze klanten een nog beter aanbod en uitstekende service te bieden. 

Met deze overname versterken we onze positie als toonaangevende leverancier van hoogwaardige horecaproducten en -diensten in de regio. We delen een lange geschiedenis en nauwe banden met de Lommelse horecasector, wat deze samenwerking extra speciaal maakt. 

Als onderdeel van de overname zullen we de groothandels- en distributieactiviteiten van Van Hoof overnemen. De familie Van Hoof blijft eigenaar van de winkel aan de Balendijk in Lommel, waar zij zich blijven richten op hun winkelactiviteiten. Dit waarborgt de vertrouwde kwaliteit en persoonlijke service waarop onze trouwe klanten kunnen blijven rekenen. 

We zijn ook verheugd om John en Brenda Hesemans, de derde generatie Van Hoof, te verwelkomen in ons team. Hun waardevolle ervaring en expertise zullen bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van ons bedrijf.  

Image

Marion Van Zon, CEO van Horeca Van Zon, deelt haar enthousiasme over deze samensmelting: "De overname van Van Hoof is een mijlpaal in onze geschiedenis en we zijn er trots op deze familiale horecagroothandel, die al net zo lang als wij bestaat, te verwelkomen in onze groeiende familie. Door onze krachten te bundelen, kunnen we onze klanten een nog breder scala aan hoogwaardige producten en een ongeƫvenaarde service bieden."

Met deze overname verstevigen we onze positie als betrouwbare partner voor de horecasector in Vlaanderen. We blijven ons inzetten om onze klanten te ondersteunen met topkwaliteit producten en een persoonlijke aanpak.Ā 

Heb je vragen over deze overname of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te helpen

Benieuwd hoe Horeca Van Zon jouw all-in partner kan zijn?
Contacteer ons vrijblijvend