Debby De Locht

06/05/2024
We are zonnetjes

Debby De Locht
Kassierster

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Debby, 47 jaar en afkomstig uit Beerse. Daar woon ik al bijna 26 jaar samen met Guy en 8 jaar met onze beste vriend, Flor, de eigenwijze teckel. Met Flor ga ik regelmatig wandelen in mijn vrije tijd.

Andere hobby’s zijn fietsen, skiën en een goed boek lezen.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben als kassierster begonnen bij Van Zon. Het contact met de klanten en de band die je met hun opbouwt is een unieke ervaring. Na een tijdje wou ik meer dan alleen maar kassierster zijn. In de loop van de jaren ben ik ontpopt als vlinder en vind je me op iedere afdeling terug, van winkel tot koeling.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Na 20 jaar te werken in de voedings- en metaalsector, wou ik totaal iets anders doen. Op 1 februari 2017 ben ik begonnen aan mijn opleiding als kassierster in Beringen om op 6 maart 2017 te starten in de gloednieuwe vestiging in Beerse. Ik heb dan ook 6,5 jaar als kassierster gewerkt en sinds de zomer van vorig jaar, kan je me ook vinden aan de balie. Ik kan je garanderen dat het er één is, als je spreekt over een uitdaging.

Wat vind je fijn aan je job?

Het leuke aan mijn job is de variatie, geen enkele dag is dezelfde. De klanten tevreden houden is dan ook belangrijk, want daar haal je ook veel voldoening uit. Ik hoop in de toekomst nog vele jaren met ons team te mogen werken.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Ook al loopt het niet altijd zoals je wil, je moet overal het beste uit halen en ervoor gaan.

Live your life!!!