Brenda Hesemans

26/02/2024
We are zonnetjes

                                         Brenda Hesemans                                        Administratief medewerker bij Aankoop en Accounting

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Brenda en woon in het mooie, rustige Oud-Turnhout. De twee schatten in mijn leven zijn Hans, mijn partner en Charlie, onze geweldige hond. En samen gaan we graag wandelen. Onze Charlie gaat zo veel mogelijk met ons mee, uit eten, eentje drinken of naar een feestje. In Oud-Turnhout kennen ze hem al beter dan mij!

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Bij de aankoop-afdeling ben ik mede-verantwoordelijk voor het aanmaken van nieuwe artikelen, controleren van prijzen, facturen nakijken en beheer van de artikelkaarten. Op accounting help ik bij het boeken van de kosten. Naast dit alles spring ik af en toe in bij de publi-afdeling.

Zij zorgen o.a. voor de maandelijkse folder, het nodige drukwerk in de winkels, onderhoud van de webshop, … En bij de webshop kom ik dan weer kijken voor het aanleveren van de foto’s, zodat onze klanten weten wat ze bestellen.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Nog maar 6 maanden, maar het voelt allemaal al zo vertrouwd.

Wat vind je fijn aan je job?

Mijn lieve collega’s natuurlijk. We hebben een hele leuke ploeg, er wordt op tijd en stond eens goed gelachen. En als je hulp nodig hebt of niet weet hoe je iets kan oplossen, staan ze altijd klaar om te helpen. Die goede sfeer zorgt ervoor dat alles wat vlotter gaat.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Het leven is te kort om slecht te eten, maak van elke maaltijd een feest voor je zintuigen!