Ouwerkerk Company

26/02/2024
zaak in de kijker

Ouwerkerk Company

Maak kennis met Ouwerkerk Company, waar passie voor kwaliteit en een familiaal karakter samenkomen. Sinds 2020 hebben zij met trots talloze onvergetelijke evenementen verzorgd, waarbij gastvrijheid en culinair genot centraal staan.

Bij Ouwerkerk Catering geloven ze in de kracht van voortreffelijk eten, het verbinden van mensen en het creëren van onvergetelijke herinneringen. Of het nu gaat om een intieme bruiloft, een chique zakelijk evenement of een bruisend feest, iedere keer opnieuw staan ze klaar om elk aspect van de culinaire ervaring te verzorgen. Hun getalenteerde chefs werken nauw samen met klanten om een op maat gemaakt menu te creëren dat perfect aansluit bij de visie en smaak van de klant. Of je nu droomt van een elegant diner, een stijlvolle receptie of een uitgebreid buffet, dit team zorgt ervoor dat elk gerecht met liefde en vakmanschap wordt bereid. Stijlvolle presentatie en feilloze organisatie staan garant voor een vlekkeloos verloop van elk evenement, met als doel jou en je gasten te betoveren met een culinaire ervaring die nog lang zal nazinderen.
Image
Image
VZW De Bonte Beestenboel, gelegen in het hart van Vlaanderen op historische gronden, is een uniek initiatief dat een rijke geschiedenis combineert met levendige activiteiten. Met 16.000 overnachtingen per jaar en educatieve boerderijavonturen voor 7.080 kinderen, biedt De Bonte Beestenboel niet alleen gezellige bedden maar ook een onvergetelijke leerervaring. De oude vierkantshoeve, ooit onderdeel van een landloperskolonie, herbergt nu kleurrijke activiteiten die het verleden en heden omarmen. Van boerderijklassen tot boerderijkampen, deze betoverende locatie belooft een reis door de tijd waar leren en spelen hand in hand gaan. In het weekend transformeren de zalen in het decor voor diverse evenementen, van trouwfeesten tot bedrijfsevenementen.
Image
Het Vagebontje, onze oude boerderijstal, heeft een fascinerende transformatie ondergaan. Met behoud van het karakteristieke erfgoed heeft de Ouwerkerk Company een prachtige toog gecreëerd, waardoor de ruimte perfect is voor kleinere evenementen.
In het pittoreske dorp Wortel vind je Dorpscafé De Guld, waar gastvrijheid en ambiance hoog in het vaandel staan. Verfris je dorst met een breed scala aan dranken en geniet van heerlijke snacks. Bekend om de onbeperkte spare ribs formule en dagschotel voor slechts €12,50, is dit het ideale adres voor een gezellige culinaire ervaring in het hart van Wortel.
Image