De Zonnetjes

01/01/2024
We are zonnetjes

De zonnetjes wensen u een Gelukkig Nieuwjaar

2024, alweer een nieuw jaar. Wat vliegt de tijd!

De afgelopen jaren hebben we samen heel wat waters doorzwommen. Laat ons zeggen, ze hebben het “ons”, “horeca mensen”, niet gemakkelijk gemaakt. Wat begon met de coronacrisis werd op de voet gevolgd door de energiecrisis, gepaard met een oorlog die zorgde voor grondstoffen-schaarste en met op de koop toe nog wat overstromingen, inflaties en indexeringen erbij. Dat alles lijkt nu definitief achter ons te liggen.

Laten we samen dan ook vooruit kijken. Naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen!

Voor ons “Zonnetjes” belooft 2024 een écht feestjaar te worden.

Want…. WIJ ZIJN JARIG! Jawel, Van Zon bestaat dit jaar exact 60 jaar. Dat laten we natuurlijk niet ongezien voorbij gaan. We zullen u dit jaar regelmatig verrassen met extraatjes om samen onze verjaardag te vieren!

Wij “Zonnetjes” wensen u het allerbeste voor 2024 toe. Een uitmuntende gezondheid, veel goede zaken, met overvloedig veel plezier. Met buiten vooral veel zon, mooi weer is altijd fijn. En binnen? Daar doen wij de Zon schijnen! 

Tot snel!

De Zonnetjes