Jumpsquare

11/12/2023
Zaak in de kijker

Jumpsquare

Jumpsquare is als exploitant van indoor trampolineparken actief in Nederland en België. Al sinds de opening van het eerste park in Hasselt heeft Jumpsquare altijd een toonaangevende rol vervuld binnen de sector gelet de keuze voor grootschalige en kwalitatief hoogwaardige trampolineparken. Jumpsquare Group is met ruim 30 indoor trampolineparken de grootste én snelst groeiende Europese keten van indoor trampolineparken. Je vindt de parken onder de formules Jumpsquare en Jump XL in maar liefst vier Europese landen te weten: Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. De parken worden deels in eigen beheer geëxploiteerd en deels via franchise partners. 

Jumpsquare Group België 

Image

Onlangs heeft Jumpsquare met de Belgische vestigingen in Hasselt, Brugge, Kortrijk – Gullegem en Sambreville ervoor gekozen om voor de belevering van hun horecagedeelte in zee te gaan met Horeca Van Zon als partner. Om een optimale service en een vlotte samenwerking te garanderen worden deze locaties beleverd vanuit verschillende Van Zon vestigingen. Een vlot en persoonlijk contact met de commerciële verantwoordelijken maakt dat er snel kan geschakeld worden.

Fun

Elke Jumpsquare vestiging is uniek en heeft een eigen mix aan attracties. Jumpen is leuk, gezond en toegankelijk voor iedereen. Een dagje weg met de kinderen, een originele activiteit met vrienden of vriendinnen, een zondagactiviteit met de familie of het gezin, een originele date, een uitje met collega’s, jumpen heeft het allemaal! De mogelijkheden zijn voor elk niveau en elke leeftijd eindeloos.

Feestje

Wil jij het vetste feestje van het jaar geven? Ben jij op zoek naar het leukste en sportiefste uitje voor je school, vereniging of bedrijf? Dan is Jumpsquare the place to be! Met het uitgebreide aanbod zorgt heel het team voor een onvergetelijke dag! De populariteit van trampolineparken kent geen grenzen. Het is nieuw, supergezond en bovendien laagdrempelig om mee te starten en dus voor elke leeftijd geschikt. Jumpsquare is hét spectaculaire trampolinepark in de regio.

Image

Jumpsquare Group België 

Jumpsquare HASSELT: Gouverneur Verwilghensingel 70,  3500 Hasselt 

Jumpsquare BRUGGE: Blankenbergse Steenweg 420/17, 8000 Brugge 

Jumpsquare KORTRIJK – GULLEGEM: Driemasten 39, 8560 Wevelgem

Jump XL SAMBREVILLE: Rue de l’Essor 1, 5060 Auvelais

Image