Igor Vinck

08/09/2023
We are zonnetjes

Igor Vinck
Assistent Filiaalverantwoordelijke Van Zon Evergem

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hallo, ik ben Igor Vinck en woonachtig te Niel. Ik ben getrouwd met Sara en samen hebben we 4 schatten van kinderen: Yassin (22), Sebastian (11) en de tweeling Estevan (10) en Lucia (10).
Vroeger heb ik zeer intensief gesport (triathlon). Ik heb in totaal 11 Ironmans afgewerkt, met als hoogtepunt de kwalificatie voor de legendarische Ironman van Hawaii. Daarnaast deed ik ook duathlons, zoals onder andere de Hel van Kasterlee. Hobby’s beperken zich nu tot fietsen en de kinderen naar hun hobby’s brengen.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben assistent filiaalverantwoordelijke in de Van Zon winkel in Evergem. Ik werk samen met filiaalleider Kris Vanhemel. Mijn focus ligt vooral op het operationele gedeelte van de winkel terwijl Kris zich in hoofdzaak met de commerciële activiteiten bezighoudt.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Sinds de overname begin dit jaar werk ik voor Van Zon. Voorheen heb ik altijd voor Makro / Metro gewerkt. Ik ben gestart in het jaar 1990 in de Makro van Machelen en ben doorgegroeid in diverse functies bij Metro in verschillende winkels; via Brussel, Sint-Katelijne-Waver en Antwerpen-Noord ben ik uiteindelijk in Evergem neergestreken.

Na de overname door Van Zon werd in januari ‘23 in geen tijd de winkel in Evergem omgetoverd tot een zeer mooie Van Zon vestiging, met veel dank aan alle Zonnetjes die ons hierbij hebben ondersteund.

Wat vind je fijn aan je job?

De afwisseling in de job, het contact met de klanten en er alle dagen proberen voor te zorgen dat de klanten tevreden blijven. Want tevreden klanten komen terug en daar doen we het allemaal voor, nietwaar?

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Pluk de dag!