Big Joske – Bilzen

08/09/2023
Chef aan het woord

40 jaar Big Joske Bilzen

Image
Image

Hij is gekend als een sobere en eenvoudige man maar mét een hart van goud. Hij staat altijd klaar voor iedereen, niet veel anderen doen hem dat na. Jos houdt van zijn klanten en zijn klanten houden van hem; ze zijn als één grote familie voor hem. Het zijn verschillende generaties klanten die de weg naar Joske vinden voor gewoonweg de allerbeste frietjes.

Terwijl Horeca Van Zon bijna 60 kaarsjes mag uitblazen staan er bij Big Joske ook al 40 op de teller. Reeds 40 jaar lang is Jos zijn positieve zelve. Maar dezelfde 40 jaar is Jos ook al klant bij de familie Van Zon; maar liefst vier generaties heeft Joske zien passeren en hij zag Van Zon groeien tot het mooie familiebedrijf wat het nu is. 

Eerst en vooral grote dank aan zijn levenspartner.
Johan was vanaf dag één zijn steun en toeverlaat, door dik en dun.

Veel dank aan de familie Van Zon. Elke snack en elk frietje, sausje en drankje dat bij Big Joske over de toonbank is gegaan kwam van bij Van Zon; nooit is er een andere groothandel over de dorpel mogen komen. 

Zijn wil, kracht en sterke persoonlijkheid heeft Joske te danken aan zijn ouders. Daarom is hij ook zijn ouders zeer dankbaar wat zij hem hebben gegeven en geleerd. Dit heeft hem gemaakt tot de persoon die hij nu is, met een fantastische carrière.

 

 

Ook namens de familie Van Zon en alle medewerkers een dikke dankjewel voor de mooie samenwerking gedurende al deze jaren. 
Image