’t Polderhuis

04/08/2023
Zaak in de kijker

’t Polderhuis

’t Polderhuis is al jaren een begrip in Moerbeke. In de jaren 60 en 70 was dit een écht palinggebeuren, opgevist uit eigen kreken door de familie Smolenaers. Nu -50 jaar later- is dit heel wat veranderd. 

Image

Vanaf 2016 namen Filip en Nathalie de zaak over en proberen ze er iets mooi van te maken. Na verschillende jaren hotelschool Spermalie te Brugge kunnen ze hun droom waarmaken. ‘We willen onze klanten verwennen door dagverse streekproducten van deze prachtige polders aan te bieden’. En dit in een klassieke keuken aangekleed in een modern jasje. 

Na enkele succesvolle jaren en een zware coronaperiode verwelkomen Filip en Nathalie de klanten op een nieuwe locatie, letterlijk één deur verder. Dankzij de onvoorwaardelijke steun en het vertrouwen van de klanten via take-away, is de goesting om verder te doen en te groeien nog groter geworden. Ook hier worden de klanten verwend in een nieuw, warm en gezellig kader. Zo is er voor ieder wat wils. Kom je graag iets drinken? De kleine honger stillen? Een lekkere verse pannenkoek? Of kom je genieten van ons doorlopende à la carte restaurant met voortdurend nieuwe suggesties? 

Image
Image

Omdat heel het team van ’t Polderhuis ten allen tijde de wensen van de klant voorop stellen, hechten ze zeer veel waarde aan de mening van de klanten. Elke feedback mag je steeds in de bus in de inkomhal droppen.

‘Wij hebben een doel: werken met verse streekproducten. Omdat wij de luxe hebben om te mogen wonen in deze prachtige polders hebben wij uiteraard heel wat streekproducten binnen handbereik. We kunnen hier optimaal van profiteren.’

Wil je graag een feestje geven? Dat kan! Wij hebben een zaaltje ter beschikking voor een 40-tal personen. Voor de allerkleinsten is er een speelhoek zowel binnen als buiten.

Image

Het beneden-terras met een prachtig uitzicht op de kreek zorgt voor een écht vakantiegevoel in eigen streek.