Karien Sierens

04/08/2023
We are zonnetjes

Karien Sierens
Verantwoordelijke visafdeling Evergem

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

lk ben Karien Sierens en ben woonachtig te Evergem. lk heb twee schatten van kinderen Tamara en Julie en een spook van een kleinkind die luistert naar de naam Boyden. Mijn hobby’s zijn tuinieren, fietsen, wandelen en gezellig gaan uit eten.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

lk ben verantwoordelijke van de visafdeling in Evergem. Mijn taken bestaan onder andere uit het bestellen van het ganse assortiment verse en gerookte vis. Het opvolgen van HACCP en FAVV alsook het op gezette tijden opmeten van temperaturen maken eveneens deel uit van mijn dagelijkse routine. ‘Warme’ prospectie behoort ook tot mijn takenpakket. Zo bel ik regelmatig klanten op om promo’s te bespreken.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

lk werk sedert januari 2023 bij Van Zon, voorheen heb ik 10 jaar gewerkt bij Metro in de visafdeling. lk ben gestart als medewerker, maar al vrij snel groeide ik door naar assistent chef en nadien naar verantwoordelijke van de visafdeling.

Wat vind je fijn aan je job?

lk vind het super om het commerciële luik op mij te nemen. lk ben van nature een babbelaar met de nodige dosis overtuigingskracht en mede daardoor krijg ik elk visje verkocht. Ze noemen me niet voor niets gekscherend het ‘viswijf’. Daarnaast vind ik het fijn om mijn klanten te ondersteunen en te helpen bij hun vragen.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Doe iets geks, denk iets moois, zeg iets liefs; dan heeft élke dag iets positiefs!
lk zou zeggen, geef gasse!