Jente Flossy

07/07/2023
We are zonnetjes

Jente Flossy
Administratrieve ondersteuning
Magazijn Lommel

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hallo, ik ben Jente Flossy en ben 29 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin Jolien, onze dochters Mila (6 jaar), Marthe (4 jaar) en Manou (2 jaar) en onze viervoeter Raicko in het gezellige Pelt. Mijn hobby’s zijn tafelvoetbal en rondrijden voor de hobby’s van de kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om een keertje lekker te gaan uit eten op restaurant.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Mijn functie bij Van Zon is ervoor zorgen dat de facturen van de klanten ‘s morgens in orde zijn en dat de chauffeurs hun papierwerk op tijd hebben om aan hun rit te kunnen beginnen. Daarnaast zorg ik ook voor het boeken van de interne facturen. Ze noemen me daarom ook wel eens de Vroege Vogel. Mijn werkdag begint meestal voor dag en dauw rond 03.30u. Verder hou ik me nog bezig met de retourverwerking en steek ik een handje bij in het magazijn.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik werk sinds september 2014 bij Van Zon. Ik ben begonnen als diepvriesmedewerker in de vestiging te Beringen en heb hier later ook in het magazijn gestaan. In 2020 heb ik meegeholpen met de opstart van ons distributiecentrum in Lommel en ben er sindsdien ook blijven hangen. Nu 2 jaar later heb ik ook de opstart van onze nieuwe vestiging te Evergem mogen ondersteunen, een staaltje knap werk dat we met een super team op 3 weken hebben kunnen realiseren.

Wat vind je fijn aan je job?

Er zit veel variatie in mijn job en elke dag is anders. Ik kom in contact met veel collega’s, zowel van de nachtploeg alsook de collega’s van de dag. Ik werk altijd zeer vroeg, wat maakt dat ik in de namiddag tijd heb voor de kinderen.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Geniet van elk moment en wees lief voor elkaar. En misschien tot snel! 
We are zonnetjes 🌞