Iverans Fietscafé

09/06/2023
CHEF AAN HET WOORD

Iverans Fietscafé

Image

Iverans … iets gaan drinken ? 
In fiets – wandelcafé Iverans kan je heerlijk genieten van de stilte in de ongerepte natuur van het Kempense Olmen. 

Image

Enkele jaren geleden hebben Els en Ive de liefde gevonden bij elkaar én hun 4 kinderen. Toen ze hun landelijke woning kochten aan de Gestelseweg in Olmen, kregen ze het onbeschrijflijke gevoel dat er ‘iets meer’ in zat. De hobby om gezellig iets te gaan drinken, de sfeer op te snuiven op de boerenbuiten en te fietsen langs de oneindig mooie wegen in een groene omgeving heeft het idee gebracht om dit te delen met anderen. In maart 2019 zijn ze van start gegaan met de verbouwingswerken van de oude schuur aan hun woning en een nieuw aanpalend stuk. Ondertussen zijn ze de trotse eigenaars van hun eigen fiets- en wandelcafé met een mooie landelijke feestzaal die kan ingezet worden voor allerhande feestjes, opleidingen of vergaderingen. Wil je je medewerkers een aangename pauze geven of is er iets te vieren? In Iverans moet je zijn. 

Image

Genieten is hier de opdracht voor iedereen, van een lekker kopje koffie of een frisse pint tot een huisbereide cocktail of een biertje van de uitgebreide bierkaart. Vergeet ook zeker niet om de streekbieren te ontdekken! Els en Ive proberen een uitgebreide kaart aan te bieden, van een snelle snack tot een uitgebreid diner.

De klanten een plezier te doen met kleine eenvoudige dingen; een gezellig terras met zicht op het achterliggende natuurgebied De Rammelaars, de speelweide voor de kinderen en een vriendelijke bediening zijn dingen die hier centraal staan.

Wil je gaan wandelen?  Iverans heeft voor u 3 mooie wandelroutes uitgestippeld.  Of trek je er liever met de fiets op uit? Met vertrek en aankomst vanaf knooppunt 37 kan je je fietstocht combineren met een bezoek aan de zaak.

En elke zondag is er een ontbijt in de ’Schuur’ vanaf 9h; hiervoor dien je wel te reserveren op voorhand. 

Iverans is open op woensdag en donderdag van 11u tot 20u. Vrijdag, zaterdag, zondag en feestdagen van 11u tot 21u, juli en augustus open tot 22u. De keuken sluit één uur voor het sluitingsuur.

Image