Chris Crauwels

09/06/2023
We are zonnetjes

Chris Crauwels 
Hoofdmagazijnier Kampenhout 

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Dag beste lezers, het is Chris Crauwels hier, al 30 jaar springlevend, waarvan de laatste 4 jaar springlevend én dolgelukkig samen met vriendin Lesley. Met 2 fantastische boefjes -Niels (8) en Keano (12)- vormen Lesley en ik wat tegenwoordig een ‘samengesteld gezin’ heet.

In mijn vrije tijd speel ik graag een partijtje Playstation met onze kinderen of met vrienden. Als toegewijde KV-Mechelen supporter is het vanzelfsprekend dat ik bij elke thuismatch een plekje op de tribune Achter de Kazerne claim om de longen uit mijn lijf te schreeuwen. En oh, als u mij écht eens in levende lijve wilt bewonderen: elke dinsdag, vrijdag en zaterdag sta ik naast het veld van KFC Muizen (yep, óók in Mechelen) om boefje Niels aan te moedigen om die bal in het doel van de tegenstander te meppen.

Tussen al deze voetballerij door bouwen Lesley en ik ook gestaag verder aan ons droomhuisje in Pijpelheide (Booischot, Heist op den Berg).

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben hoofdmagazijnier in het filiaal in Kampenhout en hou mij dus vooral bezig met alles wat zich voor doet in en rond het magazijn. Ontvangen en retourneren van goederen, stockbeheer, verwerken van breuk en derf en zo verder. Ik spring óók op andere afdelingen bij waar nodig. Zo help ik regelmatig de winkel de binnengekomen goederen te verwerken of lever ik even graag een klant een last-minute bestelling aan huis.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Awel, dat is toch alweer een jaar of 7. Ik begon als diepvriesmedewerker, een job welke ik altijd heel graag gedaan heb. Want in die kou heb ik veel -lees: héél veel- bijgeleerd over goederen en het beheer ervan en mede daardoor ben ik kunnen doorgroeien naar de functie van hoofdmagazijnier. Ik ben Van Zon dan ook zeer dankbaar voor de kansen die ik gekregen heb.

Wat vind je fijn aan je job?

Ik hou van uitdagingen. En één van die uitdagingen is om ervoor te zorgen dat de voorraad klopt. En dat is zelfs in ons digitale tijdperk niet altijd even gemakkelijk. Maar hoe correcter de stock staat, hoe beter mijn collega’s kunnen verder werken. Juist dáár zit mijn voldoening, de kick zeg maar. En mocht er tóch een probleem zijn… Dan probeer ik deze direct op te lossen. Want de dag nadien met een schone lei en een goed gevoel beginnen is goud waard. Voor mijn collega’s én ook zeker voor mij.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Maak van elke dag een leuke, ook al is het even een moeilijke. Want uiteindelijk zijn het de leuke die het leven mooi maken… 😉