Horeca Van Zon schittert

Horeca Van Zon schittert: tweede best beoordeelde
Belgische foodservicegrossier 2023

De zon schijnt tegenwoordig extra krachtig bij Horeca Van Zon! Met ongelooflijke trots mogen we meedelen dat we de eervolle tweede plaats hebben veroverd in de felbegeerde ranglijst van de best beoordeelde Belgische foodservicegrossiers van 2023.

In een grootschalig onderzoek naar de relatie tussen grossiers en hun klanten ondervroeg Foodservice Alliance meer dan 2.000 ondernemers in de Belgische foodservicemarkt. De resultaten werden geanalyseerd en samengebracht in een nationaal rapport om inzicht te krijgen in de klantentevredenheid van producten en diensten. Ook verschillende belangrijke aspecten, zoals promoties, communicatie en imago, werden bevraagd, aangezien ze een belangrijke rol spelen bij kopers.

Bij Horeca Van Zon weten we maar al te goed dat sterke klantrelaties essentieel zijn. Daarom streven we ernaar om niet alleen hoogwaardige producten en diensten te leveren, maar ook om klanten en partners te ondersteunen bij het verbeteren van hun rendement.

Image

"Deze erkenning bevestigt dat we goede resultaten boeken op de punten waarop we ons richten, zoals onze hoge servicegraad, vriendelijkheid, grote voorraad en foutloze orders. Het onderzoek benadrukt echter ook dat er altijd ruimte is voor verbetering en we moeten blijven investeren in klantgerichte communicatie en begeleiding om onze klanten op maat te kunnen helpen."

- Marion Van Zon, CEO Horeca Van Zon

Jouw rechterhand en all-in partner

Horeca van Zon is al sinds 1964 de meest complete groothandel in Vlaanderen. Onze klanten kunnen steeds vertrouwen op een uitgebreid assortiment van maar liefst 30.000 producten. Daarnaast bieden we een 7 op 7 service om klanten van een ongeëvenaarde kwaliteit te voorzien.

We maken het verschil door ons aanbod zorgvuldig samen te stellen zodat iedere chef zich erin kan vinden. Van dagverse ingrediënten tot hoogwaardige producten, we hebben alles in huis wat om je gasten te verrassen.

Wat begon als een Belgisch familieverhaal, is uitgegroeid tot een indrukwekkende onderneming. Met ons hoofdkantoor en distributiecentrum van 14.000 m2 in Lommel, vier Cash & Carry-winkels verspreid over België en een gedreven team van meer dan 200 zonnetjes hebben we een zeer sterke groei doorgemaakt. En we zijn vastbesloten om dit succesverhaal voort te zetten.

Benieuwd hoe Horeca Van Zon jouw all-in partner kan zijn?