Tarzan & Jane

05/05/2023
Zaak in de kijker

Tarzan & Jane

Tarzan & Jane is ongetwijfeld de meest veelzijdige binnen- en buitenspeeltuin van België. Een heerlijk speelparadijs van zo’n 24000m2 voor kinderen én ouders in het Limburgse Heusden-Zolder.

Voor nieuwsgierige baby’s en peutertjes zijn er 2 afgeschermde speelzones gecreëerd -de grootste van het land. In de zone in de grote speeltuin kan naar hartenlust -én veilig- genoten worden van allerlei speelgerei. De tweede speelzone is opgezet rond een interactief boerderijthema waar de allerkleinsten plezierige en leerzame activiteiten kunnen ontplooien. Er is tevens een verzorgingshoek voor moeder en kind aanwezig.

Grotere kinderen kunnen binnen het hart ophalen aan onder andere XL-glijbanen tot 9 meter hoog en de langste indoor rodelbaan van de Benelux. Ook klimvulkanen, springkastelen en snowgliders ontbreken niet.

Bij mooi weer gaat ook de buitenspeeltuin open. Deze groene en omheinde oase is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van de binnenspeeltuin en biedt schommels, glijbanen en -voor échte ravotters- een hindernissenparcours. Van april tot oktober is ook het waterspraypark geopend, voorzien van onder andere waterspringtouwen en waterkanonnen. Voor de ouders is een gezellig terras aangelegd.

De indoor minigolf verrast met een minigolfervaring in het donker. Buiten kan een origineel 18 holes minigolfparcours afgewerkt worden, of een partijtje voetgolf gespeeld worden, een originele variant op de klassieke minigolf. In de 6 Game Over escaperooms wordt ontsnappen voor jong en oud een regelrechte uitdaging.

Spelen maakt dorstig en hongerig: in de selfservice is een ruime keuze aan dranken, snacks en volwaardige maaltijden te verkrijgen, enkele vegetarische, glutenvrije en lactosevrije gerechten inclusief.

Image
Image
Image

Uiteraard is Tarzan & Jane ook te boeken voor (kinder)feestjes, schooluitstapjes, kampen en jeugdbewegingen. Er zijn diverse formules beschikbaar, opgesteld naar leeftijd en de aard van de gewenste activiteiten. 

Tarzan & Jane: alle troeven in huis voor een aangename dag vol fun en leerzaam plezier.