Angela Everaert

20/04/2023
We are zonnetjes

Angela Everaert
Besteldienst Lommel 

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Angela, 32 jaar en woon samen met mijn man Nicky, onze vier kinderen Sybe (11), Yarne (9), Emiel (3) en Leonie (2) en onze 2 honden in Bree. Met zo’n nieuw samengesteld gezin is er altijd wel leven in de brouwerij. Als er dan toch eens een vrij momentje is, ga ik graag wandelen met onze trouwe viervoeters of kan je mij terugvinden op de manege. Tussendoor besteden we ook nog graag onze tijd aan het verbouwen van ons huisje. En tegen lekker uit eten zeg ik ook zeker geen nee!

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik werk als administratief bediende op de besteldienst in Lommel. Samen met mijn collega’s verwerk ik alle bestellingen van onze klanten. Wij zorgen ervoor dat alles juist in het systeem staat zodat de magazijnmedewerkers uw bestelling netjes kunnen klaarzetten om te leveren. Hiernaast hebben we nog een heel uitgebreid takenpakket waaronder het opstellen van offertes, verwerken van raamcontracten, opvolgen van bypasscontracten, ondersteunen van onze chauffeurs en vertegenwoordigers en zo verder. Op onze dienst is er altijd wel werk aan de winkel!

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

In 2017 was ik na bijna 10 mooie jaren bij mijn vorige werkgever op zoek naar een nieuwe uitdaging. Mijn 1e sollicitatiegesprek voelde direct juist en dus werd ik een Zonnetje! Toen nog in het filiaal te Beringen als kassierster en baliemedewerkster. Na 4,5 leuke jaren kreeg ik de kans om door te groeien naar een meer administratieve functie. En zo kwam ik in september 2021 terecht bij deze toffe bende op de besteldienst in Lommel.

Wat vind je fijn aan je job?

Eerst en vooral de sfeer binnen ons team. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en samen kunnen wij alles aan. Op de besteldienst is iedere dag anders en ik hou enorm van deze afwisseling. Bij elke telefoon of mail wacht weer een nieuwe uitdaging. Op onze soms toch wel héél drukke dienst wordt hard gewerkt maar ook véél gelachen. Sinds ik hier werk is mijn oranje hart alleen maar groter geworden!

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Alle Zonnetjes doen hun uiterste best om alles vlekkeloos te laten verlopen. Gaat er toch eens iets mis, mag u ons gerust bellen of mailen, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing!