Reverso

03/02/2023
Chef aan het woord

Reverso

Image

Heist op den Berg is nieuwe horecazaak rijker. En wat voor een!
Steven Schaerlaecken (41) en Kim Belmans (43) zijn de trotse uitbaters van Reverso.
In het voormalige pand waar vroeger het allerbekende Place 2B gevestigd was hebben ze met hun team na een enorm intensieve totaalrenovatie een prachtig resultaat bereikt.
Op vrijdag 6 januari 2023 is de langverwachte aftrap gemaakt.

Steven en Kim hun begonnen het avontuur half oktober 2021. Zware structurele problemen met draagbalken die niet in orde waren, veel scheuren in de muren, rotte leidingen en het dak dat vernieuwd moest worden noopten het koppel de locatie grondig te renoveren. De vooropgestelde openingsdatum ‘net na Nieuwjaar 2022’ werd al snel opgeschoven. Echt álles werd vernieuwd, van zolder tot kelder.

Het resultaat mag gezien worden. De oude Place 2B is niet meer herkenbaar. Reverso is een mooie, eigentijdse en moderne zaak geworden met een licht industriële look. De prominent aanwezige toog in een botanische sfeer is een echte eyecatcher. Ook het opvallende hoge plafond en de open patio geven een enorm ruimtegevoel. 

Natuurlijk wekt een project als dit veel aandacht op in de regio. De reservaties stroomden al snel binnen. Zelfs grote groepen tot 30 personen vonden rap hun  weg naar Reverso. Steven en Kim zijn enorm blij dat Heist zoveel geduld heeft gehad om de vernieuwde zaak uiteindelijk te kunnen aanschouwen en beleven. 

Reverso is er voor elke Heistenaar en voor die van ver daarbuiten. Een uitgebreid assortiment waarin binnenkort ook grootmoeders keuken centraal staat in combinatie met heerlijke betaalbare dagsuggesties.

Image