Frituur Maxi On Wheels

01/01/2023
Zaak in de kijker

Frituur Maxi On Wheels

Image

 

Dé Frituur van Kapellen nabij Antwerpen. Met Ron ‘De Fritbaron’ aan de ketel kan dit niet misgaan. Met zijn jarenlange ervaring in de sector is hier kwaliteit gegarandeerd. Hij gaat echt voor het complete aanbod. De lekkerste frietjes, een zeer uitgebreid assortiment snacks, heerlijke American style beefburgers, kraakverse belegde broodjes. Sinds kort is hier nog een ware foodcorner aan toegevoegd met poke bowls, wraps, slaatjes, dessertjes en verse vruchtensapjes. 

Verkoop van heerlijk verse Belgische frieten, hamburgers, snacks, pasta, enz… op uw feest? Daarvoor hebben ze de de perfecte oplossing met de Frituur Maxi on Wheels Foodtrucks! Kies uit één van de thema-foodtrucks en geniet van de heerlijke – op maat gemaakte – formules. Naar eigen zeggen de coolste foodtrucks van Vlaanderen! Zo maken ze van elk evenement een ware beleving.

Frituur Maxi on Wheels heeft reeds verschillende evenmenten op zijn palmares. Straatfeesten, communiefeesten trouwfeesten, verjaardagen, bedrijfsevents, motortreffens,… noem maar op. Ongetwijfeld vindt u een geschikte formule en foodtrailer die voldoet aan uw wensen.

Image

De foodtrailers hebben elk hun eigen thema en zijn o.a. voorzien van 3 TV’s met USB-aansluiting, waarop u indien gewenst uw eigen muziek, livestreams en diavoorstellingen kan afspelen of foto’s met betrekking tot uw feest of evenement. Dit kan in de Coca Cola foodtruck, de Harley Davidson foodtruck of in de Jack Daniel’s foodtruck. Telkens een uniek totaalconcept. 

Image
Image

Toekomst

Modernisering, innovatie, creativiteit, unieke concepten … Keywords die de heren van Frituur Maxi hoog in het vaandel dragen. Hun brein staat niet stil. Wie weet is er wel een 2.0 versie van MAXI in aantocht. Ze doen er alvast heel mysterieus over.