Sien Dingenen

07/12/2022
We are zonnetjes

Sien Dingenen 
Verantwoordelijke debiteurenbeheer

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik maak deel uit van Team Admi, een gemotiveerde, gedreven en gezellige afdeling van het distributiecentrum in Lommel. Mijn verantwoordelijkheid is het debiteurenbeheer; het boeken van de bank en zorgen dat de betalingen correct toegewezen worden is mijn dagelijkse taak. Samen met eXago -een extern bureau voor klantopvolging- zorgen we ervoor dat de openstaande bedragen tijdig betaald worden. Het nodige overleg met mijn collega’s Michel Eerlings (CFO) en onze boekhouders Kurt Lambregts en Niels Eerlings ontbreekt hierbij uiteraard niet. En sinds kort zijn we gestart met Twikey -automatische inningen via domiciliëring- en ook de (ver)werking hiervan volg ik elke dag op. Een heel divers pakket met de nodige uitdagingen.

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Sien Dingenen, 33 jaar en woon samen met mijn man Ruud en twee kinderen Julian (5) en Izzy (3) in Oudsbergen. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met de kindjes of spendeer ik met het gezin veel tijd buiten. Mijn sportieve hobby is roeien, iets wat ik toch minimaal 2 keer per week probeer te doen. Tegen een gezellig etentje met vrienden of een dagje wellness met mijn man zeg ik ook geen nee. En oh ja, mijn collega’s kennen me ondertussen ook al als iemand die af en toe een deuntje meezingt...

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Sinds november ben ik 3 jaar in dienst. Na mijn vorige job, waar ik 10 jaar gewerkt heb, had ik nood aan een nieuwe uitdaging en meer stabiliteit voor mijn gezin, twee dingen die ik bij Van Zon vond. Ik ben gestart met het inboeken van aankoopfacturen en groeide al snel door naar verantwoordelijke algemene facturatie van de leveranciersboekhouding. Toen aan mij gevraagd werd of ik het debiteurenbeheer op mij wou nemen heb ik geen seconde getwijfeld. Ik heb jaren in de retail gestaan en contact met klanten had toch wel wat gemist.

Wat vind je fijn aan je job?

Ik ben iemand die punctueel is en dat komt ook tot uiting in mijn job. Het contact met de klanten, vertegenwoordigers, boekhouders… Om er voor te zorgen dat de betalingen vlot verlopen hoort dit contact er zeker bij. Het geeft me voldoening als ik iemand vooruit kan helpen. Ook de diversiteit van mijn job vind ik zeker een pluspunt. Dit kan soms een hele uitdaging zijn en daarom vind ik het leuk dat ik tussen een toffe bende collega’s mag vertoeven.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Het zijn niet altijd even gemakkelijke situaties waar we ons in bevinden. Ook wij van het debiteurenbeheer willen jullie een hart onder de riem steken. Zit je met vragen, twijfel dan niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder.