Kelly Jaspers

04/11/2022
We are zonnetjes

Kelly Jaspers 
Kassamedewerkster Beringen

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Kelly Jaspers en ben 41 jaar. Ik woon samen met Kristof die ik 7 jaar geleden bij Van Zon heb leren kennen. Ik ben de fiere mama van Dieuwke (16 jaar) en Trystan (13 jaar) én een trotse plusmama van Alyssa (12 jaar) en Liano (9 jaar). In mijn vrije tijd maak ik graag ritjes op de Vespa met mijn vrienden van de VC Dolce Vita in Lummen. Kristof en ik zijn niet getrouwd maar héél stillekes hoop ik wél op een aanzoek…

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Je kunt mij terugvinden aan de kassa in Beringen. Hier handel ik de aankopen en bestellingen van de klanten af. Ik scan de producten of roep de vooraf klaargezette bestelling naar de kassa af. Ik sta ook in voor het registreren en afronden van de betalingen. En als er iets tegenzit, dan probeer ik zo probleemoplossend mogelijk te denken en de kwestie zo snel mogelijk de wereld uit te helpen. Is het wat rustiger aan de kassa dan sta ik de winkel bij waar altijd wel een werkje te vinden is. En als de dames van de koffiebar hoge nood hebben, spring ik ook daar even in.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

De tijd vliegt: ik werk toch alweer zo’n 9 jaar voor de club Van Zon. Daarvoor heb ik een tijd bij Carrefour gewerkt en had daar dezelfde functie.

Wat vind je fijn aan je job?

Op één staat met grote voorsprong het contact met de klanten. Dat contact is door de jaren heen zo vertrouwd geworden dat het voor mij het belangrijkste aspect van mijn job is gebleken. Ik doe mijn werk uiteraard niet alleen; ik maak deel uit van een fijne ploeg collega’s waarin wel eens gevloekt, maar vooral gelachen wordt en ook dat maakt dat ik elke dag met plezier naar Beringen afzak.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Ik doe mijn job heel graag; ik kijk uit naar jullie bezoekjes, luister met veel plezier naar jullie verhalen en ben dolblij als jullie mij weer een heerlijk receptje verklappen. Ik hoop oprecht jullie nog veel te mogen zien bij Van Zon in Beringen.