Ann Verelst

06/10/2022
We are zonnetjes

Ann Verelst
Chauffeur distributiecentrum Lommel

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hey, ik ben Ann Verelst, 44 jaar jong en woon in Ham, een landelijk dorpje in het uiterste westen van de provincie Limburg. Ik ben single en heb een dochter van 23 die luistert naar de naam Titziana. Mijn sportieve hobby’s zijn tennissen en boogschieten, 2 disciplines waar ik wekelijks veel tijd in steek. Een minder sportieve hobby -maar zeker even leuk en waar ik óók veel tijd in steek- is een goei pint pakken met vrienden en collega’s.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben vrachtwagenchauffeur in het Van Zon distributiecentrum in Lommel. Vandaar lever ik dagelijks bij de horecaklanten en zorg dat deze de bestellingen tijdig en in goede staat ontvangen. Dat is een stevige job, maar ook eentje die een enorm gevoel van voldoening geeft. De dag van vandaag is het een hele uitdaging om mij door het drukke verkeer te begeven en op tijd en heelhuids bij de klant te geraken. Eenmaal daar geef ik de klant graag dat extra stukje service waarvoor Van Zon gewaardeerd wordt.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Goh, da’s toch alweer een jaar of 9. Ik startte in onze winkel in Beringen waar ik onder andere de groenten- en fruitafdeling runde en een tijd lang het magazijn overeind hield. Een leuke tijd met veel toffe mensen om mij heen, maar (chauffeurs)bloed kruipt altijd weer waar het niet heen kan gaan. Toen Lommel in 2020 de deuren opende begon het bij mij in Beringen te broeien. En in 2021 vond ik dan toch mijn roeping terug als chauffeur C en ‘verhuisde’ ik naar het hagelnieuwe Van Zon distributiecentrum.

Wat vind je fijn aan je job?

Ik ben iemand die graag onderweg is. En natuurlijk moet ook ik rekening houden met een routeschema en een tijdspanne, maar het onderweg zijn geeft mij een heerlijk gevoel van vrijheid en zelfstandigheid. Daarnaast heb ik een supergoed contact met mijn klanten en dat geeft de job een fijne en plezierige kant. Bovendien lever ik horecaproducten aan horecaklanten en laat ik nu nét ongelofelijk dol zijn op… Precies, onze horeca!

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Keep on going en laten we ons vooral niet gek maken door wat er allemaal in de wereld gebeurt.