Jan Geudens

08/07/2022
We are zonnetjes

Jan Geudens
Hoofdmagazijnier Beerse

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hoi, ik ben Jan Geudens, 37 jaar en getrouwd met Gitte. Samen met onze 2 kinderen -Senne en Mia- wonen we in Vosselaar, niet ver van Beerse. Als ik niet met hen op pad ben, dan zit ik op mijn mountainbike of koersfiets, een passie die ik al lang koester. Daarnaast ga ik graag uit eten en hou ik veel van wandelen en actieve bergvakanties. 

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik werk in ons filiaal in Beerse als hoofdmagazijnier. Ik zorg samen met mijn collega’s voor de juiste opslag van goederen in de winkel en in het magazijn. Met onze dames aan de balie werk ik ook veel samen: gezamenlijk doen we het administratieve gedeelte van het magazijn, zoals binnengekomen goederen inboeken, retours opmaken en klachten mailen naar leveranciers. Ik sta tevens in nauw contact met de magazijncollega’s in andere filialen in verband met retours, stockverschillen, technische problemen en zo verder. 

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Na 10 jaar bij de plaatselijke drankenhandel te hebben gewerkt, ben ik bij Van Zon Beerse begonnen. Toen ik Van Zon de vestiging in Beerse zag bouwen, dacht ik: ‘Dáár wil ik werken!’. Het bleef niet bij een gedacht, want ondertussen werk ik al bijna 5 jaar bij Van Zon en heb ik het nog jonge filiaal jaar in jaar uit zien doorgroeien tot wat het nu is. De tijd is voorbij gevlogen en dat mag van mij nog wel even voortduren.

Wat vind je fijn aan je job?

Het is een zeer afwisselde job wat ervoor zorgt dat het nooit saai is. Elke dag (of eigenlijk nacht) is een nieuwe uitdaging om onze klanten de best mogelijke service te bieden. De nachtploeg is een kleine, hechte groep van collega’s die hard werken en waarmee ook eens goed gelachen kan worden. De boog moet niet altijd gespannen staan hé.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Bij Van Zon doen we elke dag ons uiterste best voor onze klanten en stellen we alles in het werk om een goede service te kunnen blijven garanderen. Dit begint ’s nachts als nachtploeg de winkel vult en gaat verder op de dag: van ’s morgens als de chauffeurs en de winkelmedewerkers de laatste leveringen en afhaalbestellingen afwerken tot ’s avonds wanneer de laatste klant aan de kassa passeert. En als de klant tevreden is, dan hebben we ons doel bereikt en vieren we dat met een frisse pint.