Onër Altintas

03/06/2022
We are zonnetjes

Onër Altintas
Verantwoordelijke weekendploeg
Distributiecentrum Lommel

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hoi, ik ben Onër Altintas. Ik woon samen met mijn vrouw en zoon in Lommel. Ik heb ook nog twee dochters, maar die zijn inmiddels het huis uit. Gelukkig komen ze heel vaak langs, want ik kan ze toch écht niet missen. En de tijd vliegt, want onlangs heb ik een kleinzoontje gekregen en sindsdien wordt ik ‘opa’ genoemd. En geloof me of niet, ik vind die nieuwe titel helemaal geweldig.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben de verantwoordelijke van de weekendploeg in het distributiecentrum van Van Zon in Lommel. Een toffe job met een niet te onderschatten inhoud. Zo zorg ik samen met mijn collega’s voor een ordelijk verloop van de leveringen aan onze filialen in Beringen, Beerse en Kampenhout. Daarnaast moet ik ook het stockbeheer in het oog houden, zodat ook in de weekenden de in- en uitvoer van goederen correct verlopen. Een juiste stock is immers superbelangrijk en voorkomt manco’s en andere vervelende consequenties. Soms zetten we ook bestellingen klaar voor klanten om te zorgen dat de nachtpost niet overbelast raakt. En Van Zon zou Van Zon niet zijn als er niet regelmatig extra klusjes bijkomen. En die werkjes pakken we met z’n allen met plezier aan. 

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik ben in 2001 begonnen bij Van Zon, dus ik maak inmiddels al een dikke 20 jaar deel uit van de Zonnetjes. Destijds startte ik op in het distributiecentrum in Hamont in de nachtploeg. En na de verhuis naar het nieuwe DC in Lommel werd ik de verantwoordelijke van de weekendploeg.

Wat vind je fijn aan je job?

De groei van Van Zon is niet te stoppen en dat maakt van elke dag weer een nieuwe uitdaging. In een bedrijf dat blijft uitbreiden is het niet zo moeilijk om de motivatie vast te houden en constant bezig te blijven; juist daardoor heb ik enorm plezier in mijn job. Van Zon is een onderneming waarin elke gemotiveerde werknemer op de juiste plaats is.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Van Zon weet hoe belangrijk waardevolle klanten zijn en bezorgt de producten met liefde, zorg en respect. En Van Zon staat altijd open voor een nieuwe challenge. Ik ben blij dat ik al zo lang deel van deze club mag uitmaken. Onze Zon zal altijd blijven schijnen want wij blijven -uiteraard- ons best doen, elke dag opnieuw.