Jolien Adams

04/02/2022
We are zonnetjes

Jolien Adams
Verantwoordelijke koeling Kampenhout

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Goeiedag! Ik ben Jolien Adams en afkomstig uit Zoutleeuw. Ik ben dus een randgeval van op de grens tussen Vlaams-Brabant en Limburg, maar woon al sinds 2008 met mijn man Tony in Herent. Samen hebben we 2 kinderen: Amber (6) en Felien (bijna 3). We trekken er graag op uit met de 2 honden om te wandelen of met z’n allen tijd door te brengen.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben de verantwoordelijke van het koelinggebeuren, zeg maar gerust één van de meest uitdagende plekken in de winkel. En sinds januari van dit nog jonge jaar ga ik ook een nieuwe uitdaging aan en probeer ik me te verdiepen in de strategie van de hele winkel. Als winkelverantwoordelijke mag ik me dan ook met alles buiten de koeling gaan bezighouden.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik ben gestart in januari 2016, toen nog onder de vleugels van Jan Langens. Ik mocht toen kiezen tussen kassa/winkel of koeling. Ik koos voor de koeling en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Werken met verse kwaliteitsproducten is een vak apart, de afwisseling is groot en dat ligt me heel goed.

Wat vind je fijn aan je job?

Geen enkele dag is hetzelfde, je weet immers nooit helemaal wat er die dag op je af gaat komen. Ik probeer ook bij te springen waar het meest nodig is. Koeling is een supergrote uitdaging met meer- en minderverkoop door seizoenen en beschikbaarheid. Elke dag is er een met een lach en een traan: frustratie als je veel moet derven, maar enorme voldoening als je het toch nog verkocht krijgt...

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Probeer te genieten van elke dag want deze is een geschenk. Lach en maak plezier, dan gaat het werk eens zo vlot.