Nicky Vliegen

08/11/2021
We are zonnetjes

Nicky Vliegen
Voorraadbeheerder Lommel

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hallo, ik ben Nicky Vliegen, 37 jaar en woon samen met mijn vrouw Angela, onze 4 kinderen Sybe, Yarne, Emiel en Leonie en onze 2 honden in het landelijke Bree.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Mijn functie bij Van Zon is voorraadbeheerder. Ik zorg dat de voorraad in het distributiecentrum in Lommel steeds op peil is. Samen met mijn collega Tonny bestel ik vrijwel alles wat u bij ons kunt vinden, van food en non-food tot het volledige diepvriesaanbod. Maar ook het analyseren van schommelingen in de verkoop en het opvolgen voorraden in de filialen behoren tot mijn takenpakket. Van Zon heeft een zeer uitgebreid horeca-assortiment, mijn dagen zijn dus goed gevuld!

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

In januari 2009 ben ik gestart als magazijnier in de diepvries in het DC in Hamont. Al snel werd ik ingezet als extra besteller en tegen het einde van dat jaar werd ik diepvries verantwoordelijke.

In 2015 maakte ik de overstap naar de diepvries van onze cash&carry in Beringen, waar ik eveneens het magazijn mocht gaan aansturen. In die tijd werden digitale tools steeds belangrijker binnen Van Zon. Door mijn jarenlange ervaring op de werkvloer heb ik samen met onze IT afdeling veel kunnen veranderen aan onze interne werkwijze. In Beringen heb ik ook onze klanten beter leren kennen, waardoor ik beter begreep wat deze van Horeca Van Zon verwachten. Know-how die ik op de dag van vandaag nog steeds gebruik.

Sinds eind 2020 ben ik terug thuisgekomen in de vernieuwde hoofdzetel van Horeca Van Zon in Lommel. Want ik geef eerlijk toe, stiekem bleef ik het DC toch missen…

Wat vind je fijn aan je job?

Elke dag is anders, je weet hoe hij start maar nooit hoe hij gaat eindigen. Het beheren van onze voorraad zie ik als een echte uitdaging die ik elke dag opnieuw wil aangaan. Met mijn ‘gouden filter’ (als u écht alle details wilt weten over dat ‘filter’ dan gaan we er wel eens eentje drinken…) beantwoord ik graag alle telefoontjes van mijn collega’s en proberen we samen klantgerichte oplossingen te vinden.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Wilt u met artikelen werken die we nog niet in ons assortiment hebben? Neem dan zeker contact op met uw vertegenwoordiger. Samen met het sales team en onze aankoopdienst bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.

Door de enorme groei die Horeca Van Zon kent, zijn we steeds op zoek naar nieuwe collega’s zoals orderpickers, magazijniers, chauffeurs… Bent u zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging of kent u misschien iemand? Stuur dan zeker uw CV naar hr@vanzon.be