Ronny Nicoli

08/10/2021
We are zonnetjes

Ronny Nicoli
"Filiaalmanager Kampenhout

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hi. Hello. Hola. Ola. Bonjour. Ciao. Guten Tag. Namaste. Salaam. Ik ben Ronny en woon samen met mijn 3 zonen in Leopoldsburg. Je kan me het best omschrijven als een levensgenieter met de nodige wanderlust. Mijn passies: Food - in de keuken kan ik meer dan mijn mannetje staan. Muziek - zowel toetsen als gitaar, op de planken leef ik me uit.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Sinds april 2021 ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in ons filiaal in Kampenhout. Onze klanten en het team ondersteunen staan dan ook bovenaan mijn lijst. Het dagdagelijks coördineren en superviseren van de algemene werking is slechts één aspect van mijn taken. De combinatie van de sociale- en administratieve taken die bij mijn job horen zorgen voor een veelomvattend en gevarieerd takenpakket. Van klanten tot personeel… En alles daartussen. Als centraal aanspreekpunt van zowel onze klanten als onze medewerkers, staan we ook in nauw contact met onze collega’s van Lommel, Beringen en Beerse.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Na meer dan 25 jaar te hebben vertoeft in de event- en cateringsector ben ik in maart 2021 gestart bij Van Zon. Schrijvend aan een nieuw hoofdstuk bij dé horecaspecialist van Vlaanderen. Voor we het goed en wel beseffen mogen we binnenkort één jaar in dienst vieren… Klinken we er dan samen eentje op?

Wat vind je fijn aan je job?

Ken je dat warm en voldaan gevoel na een drukke dag? Waar je ergens het verschil hebt kunnen maken, groot of klein, voor onze klanten of medewerkers? Wel… Daar leef ik voor! Het dagelijks werken met een ontzettend tof team dat diezelfde passie voor onze klanten én food deelt, zorgt voor de nodige fierheid. De talrijke contacten met onze horeca professionals zorgen ervoor dat ik voeling blijf houden met een sector die me nauw aan het hart ligt.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Met ons team in Kampenhout bouwen we graag verder aan de toekomst. Waarin onze klanten, een topservice en een gezellige winkelervaring steeds centraal staan! Met meer dan 40.000 artikelen in ons gamma hebben we voor ieder wat wils. Van heerlijk verse zwaardvis tot picanha. Of liever een zomers rosé wijntje om samen te genieten van de nazomer? Vraag maar raak, wij helpen u met een glimlach en raad en daad graag verder.