Hans Willekens

03/09/2021
We are zonnetjes

Hans Willekens
Verantwoordelijke Vis

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Hans Willekens, 46 jaar en woon samen met mijn vrouw Annick, onze kinderen Tuur (12) en Lena (10) en onze zwarte kat Frieda (4) in Balen. Mijn vrije tijd breng ik graag samen door met mijn gezin, wandelen, fietsen en reizen. En vooral met regelmatig horeca steunen. Ik kook ook graag, met een Duveltje of een glas rode wijn op het aanrecht. Natuurlijk gooi ik daarbij regelmatig overheerlijke vis van Horeca Van Zon in de pan!

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben verantwoordelijk voor de aanen verkoop van het assortiment vis en schaaldieren. Dit zowel voor de 3 filialen als voor het distributiecentrum in Lommel. Met mijn ervaring in de vissector ondersteun ik met veel plezier mijn collega’s van de visafdelingen en ben ik een hulplijn voor de sales. Ook onze klanten kunnen bij mij terecht voor aankoopadvies. Ik tracht iedereen zo goed mogelijk te informeren over ons ruime en kwalitatieve gamma, vers én diepvries.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Na een carrière van 25 jaar in de vissector, ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. In juni 2021 heb ik deze gevonden bij Horeca Van Zon. Ik ben dus nog een groentje binnen de firma, maar door de aangename werksfeer en de ondersteuning door toffe collega’s voelt dit niet zo aan.

Wat vind je fijn aan je job?

De afwisseling tussen administratie, commerciële ondersteuning en het contact met de collega’s en klanten in de filialen zorgt dat de dagen voorbij vliegen.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Voor de visliefhebbers: bekijk zeker onze seizoensgebonden acties. We zorgen ervoor dat onze klanten op het meest gunstige moment hun voorraad verse vis in MAP- of vacuümverpakking kunnen inslaan.

Ook afhaling en/of levering van uw complete visbestelling zal in de nabije toekomst mogelijk zijn bij Van Zon!

Geniet vooral van het leven en van lekker eten (met een lekker visje op zijn tijd…)