Chris Bergs

07/06/2021
We are zonnetjes

Chris Bergs
Verantwoordelijk software

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Chris Bergs en ik woon samen met mijn man Leo in Pelt. Wij hebben geen kinderen, maar wel 2 schattige viervoetertjes: Lujo en Rizky.

In mijn vrije tijd kan ik genieten van het lezen van een goed boek, het kijken naar een spannende film of op restaurant gaan, met zijn twee of met vrienden. Mijn man en ik gaan graag op reis om nieuwe culturen op te snuiven, lekker te eten en te luieren op het strand. 

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben verantwoordelijk voor ons softwarepakket. Zorgen dat al de processen correct verlopen is mijn  doel. Indien er nood is aan extra functionaliteit, zorg ik samen met onze externe IT-partner ervoor dat dit gerealiseerd kan worden. Steeds meer en meer krijgen we ook de vraag om te koppelen met externe applicaties en partijen. Ook dit is telkens weer een uitdaging. Daarnaast sta ik ook in voor de webshop, een project dat ook zeer boeiend is om mee te helpen ontwikkelen.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik ben beginnen werken bij Van Zon in Hamont op 5 juni 1989.  Niet te geloven dat het al zo lang geleden is! Ik heb dus veel zien veranderen binnen Van Zon en kan wel zeggen dat ik er trots op ben om hier aan te hebben meegewerkt. Dat was eerst nog onder Pierre en Lizet en nu bij Marion en Koen.

Wat vind je fijn aan je job?

Voor mij is dat vooral het creatieve dat hierbij komt kijken. Je krijgt een probleem voorgeschoteld;  soms is duidelijk waar de oorzaak zit, maar soms totaal niet. Het uitzoeken wat er fout is en hoe je het kan oplossen, dát geeft een kick. Het boeiendst vind ik als er nood is aan nieuwe processen en ik deze mag uitwerken. Andere collega’s vinden dit saai, ik vind het uitdagend. Het is met tijden wél stresserend, maar dat neem ik er graag bij.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Hopelijk kan Van Zon dankzij jullie nog verder groeien en mogen we nog veel nieuwe uitdagingen aangaan. De horecasector heeft de laatste maanden veel te verduren gehad, maar toch blijven we er in geloven. Samen sterk!