Lady Jane’s Choice

19/03/2021
Drankinspiratie

Lady Jane's Choice

Lady Jane’s choice: eindelijk een TOP-Cocktail, 100% klaar om te serveren.

Samen met de huis-mixologist ‘Dave Aertgeerts’, bekend van Horeca Vlaanderen en Horeca Forma, heeft Fryns Distillery een assortiment van hoog kwalitatieve en internationaal bekende cocktails samengesteld.De distilleerderij is vertrokken vanuit haar sterktes en bitters, het maceraat van de Premium Genever met verse citrusvruchten én andere fruitmaceraten en distillaten werden met zorg vervaardigd. De naam “Lady Jane’s choice” is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de 130 jarige geschiedenis van FRYNS… Deze dame was een extravagante tante uit de 2de generatie die hard geleefd en gefeest heeft tijdens de Roaring Twenties. Lady Jane’s choice is 100% Belgisch vakmanschap!


Cosmopolitan

art. 68424
Dit originele recept vond Fryns terug in het boek ‘Pioneers of mixing at Elite Bars’ uit 1934. Na heel wat experimenteren ontstond het idee om een infusie te maken van verse roze pompelmoes en een huisbereide siroop van citroengras en olie van limoen om deze classic naar een hoger niveau te tillen.

Methode
1 Vul een champagne coupe met 10 cl Cosmopolitan.
2 Voeg een partje of schijfje van limoen toe.

Image

Belgian Negroni

art. 68423
Deze gebalanceerde en verfijnde twist op oorspronkelijke bestelling (1919) van Graaf Negroni werd zorgvuldig samengesteld met Belgische Premium Genever, huisgemaakte bitters en zachtkruidige vermouth.

Methode
1 Vul een whiskyglas met 10 cl Belgian Negroni.
2 Vul op met ijsblokjes.
3 Voeg een schijfje van roze pompelmoes of sinaasappel toe.

Image

Lazy Red Cheeks

art. 68425
Friszoete frambozen, huisgemaakte violetsiroop, citroen en vodka met roze pompelmoes laten je ongetwijfeld blozen van plezier. Die blos op de wangen inspireerde een artiest bovendien tot de naam ‘Lazy Red Cheeks’. Een verwijzing naar de schitterende kleur en verfrissende smaak. Bekend in België en klaar om de wereld te veroveren.

Methode
1 Vul een whiskyglas met 10 cl Lazy Red Cheek.
2 Vul op met crushed ice.
3 Serveer hem met framboos, bosbesjes en een takje munt.

Image