Samenwerking Van Zon & Eurofresh

04/03/2021
Productinspiratie

Samenwerking Van Zon & Eurofresh

Image

Dat de horeca lijdt in de coronacrisis is een feit. De hele sector kreunt en zoekt naar oplossingen om deze crisis te overleven. Bij Horeca Van Zon blijven we investeren om het jou als horecaondernemer nog gemakkelijker te maken én je nog beter te kunnen servicen. Want, de dag dat de deuren weer opengaan en de horeca weer kan shinen, wordt een feest!

Eén van onze initiatieven is het uitbreiden van ons aanbod door het aangaan van kwalitatieve partnerships. En we zijn dan ook enorm blij om in primeur te zeggen dat vanaf nu het volledige assortiment van Eurofresh bij Horeca Van Zon te verkrijgen is.

Partnership met Eurofresh uit Bocholt
Om jouw rechterhand en all-in (horeca)partner te zijn, breiden we ons assortiment voortdurend uit met kwalitatieve producten. Dit doen we door waardevolle partnerships aan te gaan met leveranciers wiens productengamma een meerwaarde zijn voor onze klanten.

Naast ons eerder succesvol partnership met Slagerij Carmans voor vleesproducten van topkwaliteit slaan we nu ook officieel de handen in elkaar met delicatessen leverancier Eurofresh. En daar zijn we terecht fier op!

Een groothandel met een neus voor trends
Eurofresh is een actieve en onderscheidende groothandel uit Bocholt die innovatieve versconcepten en private label producten levert aan restaurants en delicatessenzaken. Ze onderscheiden zich door hun hyperpersoonlijke benadering naar klanten toe én door de food trends nauwlettend in de gaten te houden waardoor het assortiment van de innovatieve groothandel steeds ‘on point’ is.

Ze zijn pionier in het ontwikkelen van kwalitatieve private label producten. Ze specialiseren zich in het personaliseren van 'food' producten in kleine en grote aantallen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde sauzen, dressings, kruiden, peper, zout, olijfolie, confituren in trendy verpakkingen die écht in het oog springen bij de klant. Een private label merk creëert een sterke merkidentiteit, bevordert herkenning en zorgt ervoor dat je je écht kan onderscheiden in de horeca en food retail sector.

Image

Dé one-stop-shop voor delicatessen en meer
Eurofresh is bovendien exclusief verdeler van Bonfait in heel België. Het smakelijk gamma van Bonfait omvat een breed assortiment aan kant-en-klare maaltijden, maaltijdcomponenten en verse (basis) salades, (rauwkost)sauzen en borrelgarnituur. Kortom: heerlijke producten die niet enkel goed ogen in het koelschap, maar ook een feestje zijn op het bord (en in de mond) van de klant.

Altijd hongerig naar meer
De groothandel is net zoals Horeca Van Zon steeds op zoek naar nieuwe horizons om het gamma te versterken. Van kleurrijke Hawaiiaanse Poké Bowls tot knapperige salades, dressings en Oosterse gerechten. Eurofresh heeft een uniek assortiment in exclusieve & onderscheidende foodproducten die een grote meerwaarde bieden voor het nu al uitgebreid assortiment van Horeca Van Zon.

Image

Een samenwerking om van te watertanden
Horeca Van Zon en Eurofresh geloven samen in deze conceptuele aanpak waarbij er ruimte is om volop te groeien en om in te zetten op innovatie in food concepten. Op 1 maart 2021 heeft Eurofresh officieel zijn intrek genomen op onze nieuwe site in Lommel. Het dynamisch team van Eurofresh zal deels vanuit het hoofdkantoor van Horeca Van Zon werken en deels vanuit het bestaand kantoor in Bocholt.

Met onze logistieke oplossingen, het magazijn, de cash & carry’s in Beringen, Beerse en Kampenhout én het uitgebreid distributienetwerk over Vlaanderen is dit strategisch partnership perfecte fit om de wederzijdse ambities waar te maken. Beide partijen genieten in één klap van een grotere afzetmarkt waarbij de artikelen van Eurofresh verkrijgbaar zijn bij de klanten van Horeca Van Zon en visa versa. Win Win!
Bovendien zorgt deze culinaire kruisbestuiving voor een verrijking én versterking voor beide partijen waarbij eenieder kan ‘shinen’ zonder de eigen identiteit te verliezen.

Loopt het water je al in de mond?
Ontdek het compleet gamma van Eurofresh nu bij Horeca Van Zon.