Karen Creyns

18/11/2020
We are zonnetjes

Karen Creyns
Verantwoordelijke administratie

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Karen en woon samen met mijn man Ruben en de 4 kinderen in Opoeteren. Mijn hobby’s zijn samen met mijn gezin reizen alsook wandelen, hardlopen en eens goed gaan eten.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben verantwoordelijke administratie in het hoofdkantoor te Hamont -binnenkort Lommel. Mijn collega’s ondersteunen in de dagelijkse werking staat bovenaan mijn lijst. Op onze afdeling maken we nieuwe artikelen aan en bestellen we deze bij onze leveranciers. We zorgen voor de administratie bij ontvangst na levering en we volgen de hele facturatie hiervan op. Bijkomend volgen we nog de binnenkomende betalingen van onze klanten op. Het creatieve team Publi behoort óók tot onze afdeling en brengt ons elke dag in verleiding met de mooiste foto’s van gerechten! Een hele boterham, maar dan wel de smakelijkste…

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

In februari 2011 ben ik gestart bij Van Zon in Hamont. Deze dag zal me altijd bijblijven aangezien het 9 jaar geleden ook de eerste schooldag van mijn zoontje was. Nog enkele maanden en ik ben een eerste mijlpaal -10 jaar- in dienst. Ik kan niet wachten…

Wat vind je fijn aan je job?

Zoals je kan lezen gebeurt er achter de schermen een hele administratie. Het ondersteunen van mijn collega’s is dan toch wel het fijnste aan de job. Ervoor zorgen dat het werk wat gemakkelijker kan verlopen of bijspringen in de verlofperiode op de verschillende afdelingen maken dat ik met een warm gevoel de dag kan afsluiten. Mijn eerste uitdaging als verantwoordelijke was de Corona crisis; ik was méér dan gelukkig toen het team terug op de werkvloer aanwezig kon zijn. We verhuizen naar Lommel, waar we samen ongetwijfeld geweldige momenten zullen gaan beleven.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

De hele sector heeft ondertussen al getoond hoe veerkrachtig we zijn. Hopelijk kunnen we deze epidemie snel achter ons laten!

#Samensterk!