Annick Put

We are Zonnetjes - Annick Put
15/06/2020
We are zonnetjes

Annick Put
Verantwoordelijke administratie

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Hey! Ik ben Annick Put, 24 jaar getrouwd en woon in Tessenderlo. Ik heb geen kinderen, maar wél een schatje van een hondje. Die weet mij thuis goed bezig te houden, momenten waar ik elke keer weer met volle teugen van geniet. Buitenshuis zijn er nog viervoeters die mijn aandacht vragen: mijn pony en mijn paard. Ook de tuin is een plekje waarin ik de tijd even kan vergeten. En met een heerlijk diner en een goed glas wijn hoor je me -toch voor even- niet meer!

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben verantwoordelijke administratie in Beringen. Dit beperkt zich zeker niet alleen tot het uitschrijven van facturen. Ik heb de volledige verkoopadministratie op mijn bordje. Bovendien hou ik me ook bezig met een aantal financiële taken en personeelszaken. Ik stel de uurroosters op, beheer de verlofplanning, voorzie elk personeelslid van de Van Zon outfit en voer sollicitatiegesprekken.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik werk al 28 jaar voor de familie. Ik startte in Beringen als ‘all-rounder’. Ik nam de bestellingen op en zette ze klaar. Naast andere administratieve taken hielp ik ook mee goederen uitpakken, deed ik aan poetsen en stond ik aan de kassa. Eigenlijk deden we in die tijd gewoon… Alles! Ik maakte de twee uitbreidingen van Beringen mee, hielp mee met de inrichting van de winkel in Kampenhout en begeleidde mee het nieuwe team van Beerse totdat ze op eigen benen kon staan.

Wat vind je fijn aan je job?

Door al die jaren heen is Van Zon gegroeid als kool en is er natuurlijk veel veranderd. Er zijn veel collega’s bijgekomen en ik ging mij meer toespitsen op specifieke taken. Toch neem ik met heel veel plezier nog regelmatig een klantbestelling op of spring ik even bij aan de balie. Mijn dagtaken maken mijn job afwisselend, maar de grootste uitdaging is toch elke keer weer om met behulp van een goede structuur, organisatie en sturing de werkdag te kunnen afsluiten met een ‘yes, we did it again!’.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Als ik ’s avonds na een drukke werkdag in mijn tuin met een glas wijn in de hand en mijn hondje op schoot nog even terugdenk aan die tevreden klant die we eerder op die dag goed hebben kunnen helpen… Ja, dan ben ik voldaan.