Ton Tijssen

17/02/2020
We are zonnetjes

Ton Tijssen
Filiaal manager Beerse

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Ton Tijssen en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met mijn vriendin en 3 kinderen (Jort van 10, Tygo van 8 en Loïs van 6 jaar) in Casteren, een klein dorpje net over de grens in Nederland. Op dit moment ben ik druk bezig met het verbouwen van onze droomboerderij.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ik ben filiaalmanager bij Van Zon in Beerse. Deze functie heeft een uitgebreid takenpakket. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat zich in dit filiaal afspeelt. Ik hou me bezig met het personeel, de klanten, hun leveringen, sollicitaties, bestellingen maken, uurroosters, etc. Een zeer uitdagende en veelzijdige job.

Ik werk inmiddels 3,5 jaar met veel plezier bij Van Zon. Na een half jaar opleiding in Beringen was ik er klaar voor om met veel enthousiasme aan het nieuwe avontuur in Beerse te beginnen. Voordat ik bij Van Zon kwam ben ik altijd zelfstandige geweest en heb ik jaren een eigen supermarkt gerund. Mijn ouders en grootouders hebben ook altijd een eigen zaak in deze branche gehad, het zit dus in het bloed.

Wat vind je fijn aan je job?

Het filiaal in Beerse bestaat nu bijna 3 jaar. Ik vind het een geweldige uitdaging om er een goedlopende vestiging van te maken, samen met een fijn en gemotiveerd team. En dat laatste hebben we!

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Ik heb klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Dus voor wie ons filiaal in Beerse nog niet kent: kom gezellig eens kijken. Het is een prachtige winkel en daar ben ik heel trots op.