Eindeloos combineren met Churchill

16/12/2019
Productinspiratie

Eindeloos combineren met Churchill

Laat je inspireren door Churchill voor je exclusieve feesttafel!

• Geproduceerd in Engeland
• Elk bord is hand-beschilderd en dus uniek
• 5 jaar split-garantie
Een bord blijft 8 tot 12 minuten warm!
• Tijdloos en gemakkelijk te combineren!
Image

AWARD WINNING STONECAST, BRITISH MANUFACTURING AT IT’S BEST

Gemaakt in het Verenigd Koninkrijk, Stonecast is een interessante collectie van rustieke hand geschilderde producten, geïnspireerd door de veranderende seizoenen en verse ingrediënten. het is een stijlvolle collectie van borden en kommen met een scala aan indrukwekkende technische kenmerken.

Churchill1795.com

Churchill is trots dat ze innovatieve en krachtige producten op een steeds veranderende, wereldwijde marktplaats kunnen leveren. De prioriteit ligt bij het aanbieden van een tafelblad totaaloplossing aan een markt die vraagt om de beste resultaten.

Als een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten van hoogwaardig Keramisch tafelgerei heeft Churchill een lange geschiedenis met producten van de hoogste kwaliteit. Gevestigd in het hart van de pottenbakkers sinds 1795.