Cathy

01/07/2019
We are zonnetjes

Cathy

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Ik ben Cathy, ik woon in Beringen, samen met mijn vriend Jo. Samen hebben we zoontje van 8 jaar, Thomas.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Nu ben ik werkzaam als winkelverantwoordelijke en besteller. Dit houdt in dat het grootste deel van mijn dag, je me ziet rondlopen met een kaft en papieren, en maar tellen en bedenkelijk kijken blijkbaar , ik krijg nogal eens de opmerking dat ik mooier ben als ik lach… Ook alles van non-food behoort tot mijn takenpakket. Van potten tot pannen, van borden en bestek, een bain marie, sous-vide of ander toestel? We hebben hiervan een ruim assortiment, en vind je niet wat je zoekt? Vaak hebben we het toch, maar in een boek!

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

Ondertussen ben ik ongeveer een 7-tal jaar werkzaam bij Van Zon Beringen. Ik heb eerst enkele jaren kassa gedaan, daarna een aantal jaren verantwoordelijke koeling en nu ben ik werkzaam als winkelverantwoordelijke en besteller.

Wat vind je fijn aan je job?

Samen met het ganse team doen we ons uiterste best om al onze klanten welkom te heten in het filiaal te Beringen. Vele klanten kennen we bij naam, een vaak voeren we een kort gesprekje over hoe het gaat. Dat maakt het werk net zo leuk! Dus mocht je me nog niet kennen , of vragen hebben, spreek me dan zeker aan!

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Dat we nog lang mogen verder doen zoals we bezig zijn, dat we mogen blijven groeien…