Caro Van De Poel

01/06/2019
We are zonnetjes

Caro Van De Poel
Hoofd Administratie Beerse

Vertel eens wat over jezelf? Ben je getrouwd? Heb je kinderen?

Samen met mijn dochter en vriend woon ik in Zoerle-Parwijs (Westerlo). Na enkele jaren in Leuven, waar ik voor leerkracht gestudeerd heb, ben ik bij Van Zon terecht gekomen.

Wat is je functie en wat houdt deze in?

Ik ben verantwoordelijke van de administratie in onze vestiging in Beerse. Dat omvat een heel pakket: van personeelszaken, boekhouding en ondersteuning van de vertegenwoordigers tot het verder helpen van klanten aan de balie, opmaken van uurroosters en bijspringen waar nodig in drukke periodes. Het aansturen van de kassadames, de poetsploeg, de dames van de koffiecorner en de balie hoort ook tot mijn takenpakket. Dit zijn allemaal vrouwen, aan girlpower is er bij Van Zon in Beerse dus geen gebrek.

Hoe lang werk je bij Horeca Van Zon?

In 2013 ben ik gestart bij Van Zon. Eerst in onze winkel in Kampenhout, en nu met veel plezier in onze nieuwste vestiging in Beerse.

Wat vind je fijn aan je job?

Geen twee dagen zijn dezelfde bij ons in Beerse. Als “jonkie” binnen Van Zon staat ons filiaal nog in de kinderschoenen. Mee mijn schouders zetten onder dit succesverhaal is echt fijn. Daarnaast haal ik ook veel voldoening uit een goed gevulde werkdag. Het is vaak erg druk, wat de dag steeds snel vooruit laat gaan. Die drukke dag dan nog eens tot een goed einde brengen geeft veel voldoening.

Wat wil je nog kwijt aan de lezers?

Veel mensen bij Van Zon zie je niet zo vaak. Toch zijn er ook achter de schermen heel wat schakels die Van Zon laten draaien. Op deze manier kunnen jullie kennis maken met heel wat van mijn collega’s. Zonder al deze mensen is winkelen of bestellen bij Van Zon niet wat het nu is