Goed draaiende broodjeszaak over te nemen met vast cliënteel

Deze broodjeszaak is al meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in Oud – Turnhout en heeft een uitstekende ligging in het dorpscentrum met voldoende parkeergelegenheid.

De zaak is heel de week open van 08.00u tot 19.00u (zondag en feestdagen gesloten). Dit is een grote troef voor de bedrijven aan wie dagelijks wordt geleverd aangezien zij de hele werkweek kunnen rekenen op éénzelfde leverancier. De omzet van de zaak wordt dan ook 50/50 gegenereerd uit bestellingen van bedrijven en particuliere klanten. De laatste jaren wordt de zaak uitgebaat door één persoon, desalniettemin is er meer dan voldoende potentieel om het als koppel/partners uit te baten. Geen personeel, enkel op vrijdag en sporadisch, voor grote bestellingen, een interimkracht (die ook kan overgenomen worden).

Laatste jaar hard ingezet op de catering en ontbijt aan huis, voor recepties, vergaderingen, feesten en evenementen wat niet alleen heel fijn is om te doen en ruimte biedt voor creativiteit, maar ook voor een aanzienlijke meeromzet heeft gezorgd en een boost heeft gegeven aan de reputatie, de naambekendheid en het cachet van de zaak. Zeer trots op deze realisatie geef ik de fakkel dan ook het liefst door aan een overnemer die deze trend verderzet (doch geen absolute vereiste).

De zaak is volledig uitgerust met al de nodige apparatuur en keukengerei om alle voorbereidingen te treffen. Er is meer dan voldoende opbergruimte in het gebouw, er is een grote kelder, professionele keuken met twee koelcelen en een zeer grote vriescel achter het gebouw en privé-parking aan de achterkant van het gebouw (zeer handig voor het inladen van de leveringen). Er zijn 14 zitplaatsen in een gezellige verbruiksruimte waar de klanten rustig hun maaltijd kunnen nuttigen en de krant/tijdschriften kunnen lezen.

Gelieve enkel contact op te nemen bij ernstige interesse.
De overnameprijs kan met heel concrete balanscijfers verantwoord en toegelicht worden. Transparantie en oprechtheid verzekerd.
Bij overname kan, indien gewenst, overeengekomen worden om 2 weken samen (overdrager en overnemer) te draaien zodat de nodige know-how ook kan overgedragen worden.

Mogelijkheid om woonst boven de handelszaak apart bij te huren.

Heeft u interesse? Contacteer me via mail:hasmik.margaryan@outlook.com

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree

*

captcha *