Van Zon Winterland spaaractie

Spaaractie Winderland 2019

Spelregels

Gedurende de maanden juli, augustus, september, oktober en november kan u sparen voor Winterpretpunten. De artikelen waarmee u op dit moment Winterpretpunten kan verdienen kan u terugvinden in onze website, folders, mail-acties en winkels.

Het aantal gespaarde punten kan u terugvinden in uw online account op www.shopvanzon.be

Nog geen account?

Registreer je dan nu, gewoon met je ondernemingsnummer!

Puntensysteem

 • 135 punten: 1 volwassene-ticket van 12 t.e.m. 99 jaar
 • 85 punten: 1 kinder-ticket van 3 t.e.m. 11 jaar
 • kinderen onder de 3 jaar hebben geen ticket nodig

Er is geen beperking op het aantal tickets, spaar zo lang en zo veel je wil. Familie, vrienden, personeel, iedereen is welkom op deze familiedag!

Enkele Winterpretpunten te kort? Dan kan u online winterpretpunten bijbestellen aan € 0,50 per stuk. Het is niet mogelijk je winterpretpunten in te wisselen voor goederen, cash of door te geven aan derden.

Inwisselen punten

  Winterpretpunten inwisselen voor tickets, dat gaat gemakkelijk op www.shopvanzon.be Kies het ticket overeenkomstig met de dag van uw keuze, voor volwassene of kind. Je ontvangt van ons een mail dat je tickets besteld zijn. Zodra deze bestelling verwerkt is, ontvangt u van ons nog een bevestigingsmail.

  Op de gekozen dag liggen jouw tickets klaar aan de inkom van het park. De spaaractie en de punten zijn geldig tot maandag 25 november 2019.

  Programma

  Bij het bestellen van de tickets kiest u zelf welke dag u naar Winterland wil komen, 03/12 of 04/12. Wij hebben voor jullie een onvergetelijke avond georganiseerd. Hieronder kan u terugvinden wat we voor in petto hebben:

  Wanneer wordt u verwacht?

  We ontvangen u vanaf 15u00 in het Grand Café op Winterland, Kolonel Dusartplein – 3500 Hasselt, met een lekker drankje.

  U ontvangt hier ook de polsbandjes en informatie.

  Wat is er allemaal inclusief?

  Het gebruik van de schaatsbaan inclusief de huur van de schaatsen, het reuzenrad, De grand carrousel, het kersttreintje voor de kleinste bezoekers, Santa’s Circus, Christmas thriller, Santa’s Flight en La Suisse de reuze glijbaan.

  U ontvangt per volwassene 8 en per kind (3-12 jaar) 5 consumptiebonnen, deze kan u gebruiken in Het Grand Café, de Aspen Lounge, de Spiegeltent en de 3 Gluhweinbarretjes doorheen het park en het Wintercafé.Vanaf 17u

  Vanaf 17u00 staat er een heerlijk winters Pastabuffet voor u klaar in de Spiegeltent, voor onze kleine gasten voorzien we ook frietjes met mayonaise.