Vacature

Internal Sales

ZONder onze zonnetjes
kunnen wij niet stralen

We love to see you shine

Werken bij Horeca Van Zon is meer dan een job. Je wordt deel van een grote familie die samen wilt evolueren en groeien. Bij ons schijnt de zon elke dag. Als familiebedrijf vinden we het zeer belangrijk dat iedereen die bij ons binnenkomt de familiale sfeer proeft. We inspireren en ontzorgen onze klanten dankzij ons uitgebreid aanbod en onze hoge servicegraad. We maken het verschil door horeca en bedrijven een 7/7 service te bieden met een zeer uitgebreid assortiment. Evolueren en innoveren zijn binnen ons bedrijf twee pijlers waar we hard op inzetten.

Werken bij Horeca Van Zon, dat proeft naar meer.

Als Internal Sales medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt in onze organisatie. Je staat dagelijks telefonisch in contact met onze klanten, chauffeurs en vertegenwoordigers die je zo vlot en zonnig mogelijk van een antwoord voorziet. Samen met de klant ga je hun vragen/orders verwerken en administratief behandelen. Lees hier meer over de vacature en solliciteer.

Vacatureomschrijving

Als medewerker op onze besteldienst ben jij het eerst aanspreekpunt voor onze klanten. Samen met de klant ga je hun vragen/orders verwerken alsook administratief behandelen. Zo zal je orders gaan ingeven, mails verwerken en offertes maken. Daarnaast sta je in contact met onze chauffeurs, leveranciers en de vertegenwoordigers. Klanten weten je telefonisch te bereiken. De telefoon is dan ook het belangrijkste werkinstrument voor jou. Ons 6- koppig team werkt dag in dag uit met passie aan de relatie met de klant en zijn op zoek naar een gedreven collega. 

Lommel

Internal Sales

Flexibel werkrooster

Marktconform loon

Vast contract

Volkswagen caddy

Fietsleasing


Het verhaal van X

"Ornare massa eget egestas purus viverra. Ac felis donec et odio pellentesque diam volutpat commodo. Eu consequat ac felis donec et odio pellentesque diam. Ornare quam viverra orci sagittis eu volutpat odio facilisis mauris. Massa sapien faucibus et molestie ac feugiat sed. Magna eget est lorem ipsum dolor sit amet. Tellus cras adipiscing enim eu turpis. Commodo ullamcorper a lacus vestibulum."
Naam Voornaam ─ Functie

Ons toekomstig zonnetje is

 • In bezit van een bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • Een enthousiast persoon die graag telefonisch contact heeft
 • Een ware teamspeler die bijspringt om collega’s te ondersteunen wanneer noodzakelijk
 • Pas tevreden als jouw klant tevreden is
 • Positief ingesteld en in het bezit van een goede portie motivatie
 • Communicatief sterk met een basis kennis van het Engels en Frans
 • Een administratieve duizendpoot, kennis van Navision is een pluspunt

Jij geniet van

 • Een marktconform loon
 • Firmawagen: Volkswagen Caddy
 • Mogelijkheid tot fietsleasing
 • Een flexibel werkrooster
 • Een vast contract na een positieve interim-periode van 6 maanden
 • Werkzekerheid én een grote waaier aan doorgroeimogelijkheden 
 • Een toekomst op lange termijn: bij Horeca Van Zon blijf je graag werken 
 • Een familiale sfeer waar de collega’s jou bij naam kennen 
 • Maaltijdcheques

Familiebedrijf

Marktcomform salaris

Sollicitatieprocedure

Vul het sollicitatieformulier in

Solliciteren via de website is heel eenvoudig. Je geeft je gegevens in en voegt in bijlage je CV en een klein woordje uitleg toe. Zo hebben wij meteen een volledig beeld van wie je bent en wat je ambitie bij Horeca Van Zon is. Wij sturen je zo snel mogelijk een bevestigingsmail van je sollicitatie.

Kom op kennismakingsgeprek

Zien wij een potentieel Zonnetje in jou? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek met Rolf, Niels of Ines van HR! We voorzien voldoende tijd voor een aangenaam gesprek: over wie je bent, wat je ambities zijn en wat je voor Horeca Van Zon wil betekenen. We willen jou beter leren kennen!

Word een zonnetje!

Is er een match? Dan maken we graag kennis met jou! De weg naar een uitdagende carrière bij Horeca Van Zon ligt voor je open. Iedereen die bij ons komt werken, wordt goed begeleid én krijgt een grondige opleiding. Je wordt ondergedompeld in onze “Horeca Van Zon cultuur”. #WeLoveToSeeYouShine


Horeca Van Zon

Solliciteer hier!