Bull's eye mosselen met pladijs en zeegroenten

Image
  • Ingrediënten (4 p)
  • 2 kg zeeuwse mosselen 76388
  • 10 pladijs filets vers 57999

  • 2 ajuinen 35313

  • ½ groene selder 53310

  • 1 pijpajuin 38350

  • enkele takken koriander 41316

  • gezouten zeesla 70302
  • gezouten dulse 70297
  • zeekraal 70295
  • 800 ml visfumet Knorr Professional 5603

  • 600 ml culinaire room Debic 6429

  • 500 ml Bull’s-Eye bbq saus 62911

Bereiding

De groenten wassen en in een gietijzeren schaal aanfruiten op de BBQ.
De pladijsfilets oprollen. De mosselen en visfumet toevoegen. Alles lichtjes opschudden en de pladijsrolletjes erin verdelen.

Culinaire room en Bull’s-Eye BBQ-saus toevoegen. Vochtige cederhoutsnippers over de houtskool strooien en de schotel zonder deksel gedurende een 12 minuten laten garen in een gesloten BBQ van 150 °C.

Afwerken met pijpajuin, koriander, dulse, zeesla en zeekraal.