Van Zon Musical spaaractie

Spaaractie The Bodyguard in Première.

Spelregels

Vanaf de maand maart tot en met oktober 2020 kan je sparen voor Musicalpunten. De artikelen waarmee je op dit moment musicalpunten kan verdienen kan je terugvinden op onze website, folders, mail-acties en winkels.

Het aantal gespaarde punten kan je terugvinden in uw online account op www.shopvanzon.be.
Nog geen account? Geen probleem, je kan deze daar ook gemakkelijk zelf aanmaken. Hou je ondernemingsnummer bij de hand voor je registratie.

Nog geen account?

Registreer je dan nu, gewoon met je ondernemingsnummer!

Puntensysteem

 • 220 musicalpunten: 1 inkomticket

Er is geen beperking op het aantal tickets per klant, spaar zo lang en zo veel je wil. Familie, vrienden, personeel, iedereen is welkom op deze klantendag. Maar wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt tot 600!

Enkele Musicalpunten te kort? Dan kan je online punten bijbestellen aan €0,50 per stuk. Het is niet mogelijk je punten in te wisselen voor goederen, cash of door te geven aan derden.

Inwisselen punten

  Musicalpunten inwisselen voor tickets, dat gaat gemakkelijk op www.shopvanzon.be

  Je ontvangt van ons een mail dat je tickets besteld zijn. Zodra deze bestelling verwerkt is, ontvang je van ons nog een bevestigingsmail.

  Jouw tickets liggen klaar aan de inkom van de Zuiderkroon. De spaaractie en de punten zijn geldig tot maandag 2 november 2020.

  Programma

  Wij hebben voor jullie een onvergetelijke avond georganiseerd. Hieronder kan je terugvinden wat we voor jou in petto hebben:

  Wanneer wordt u verwacht?

  We ontvangen je op maandag 16/11/2020 vanaf 18u00 in de Zuiderkroon, Vlaamsekaai 81/83, 2000 Antwerpen, met een lekker drankje.

  Wat is er allemaal inclusief?

  Vanaf 19u start het 3-gangendiner inclusief dranken.

  Om 21u genieten we samen van een wervelende show: The Bodyguard de Musical.

  Van 22u30 tot 0u00 gaat er nog een leuke afterparty door.

  Bekijk de teaser