spaar mee en ga

Met uw eigen pot
naar 't frietkot

spaar mee en ga

Met uw eigen pot
naar 't frietkot

Marion Van Zon (Horeca Van Zon) en Hilde Rutten

Marion Van Zon (Horeca Van Zon) en Hilde Rutten (BergHOFF Belgium) hebben veel gemeen. Tijdens hun moeder- en ondernemerschap zijn zij ook heel bewust bezig met duurzaamheid en moeder de natuur. De afvalberg reduceren is hierbij ontzettend belangrijk. Hoe kunnen we dit samen doen was de hamvraag. Naar aanleiding van ‘mei-afvalvrij’ lanceren we samen de actie ‘met uw eigen pot naar ’t frietkot’.

Marion en Hilde geven alvast het goede voorbeeld. ‘We weten ook dat deze actie het probleem niet gaat oplossen maar alle beetjes helpen. We wilden als vrouwelijke ondernemers vooral een statement maken. Onze moeder aarde is belangrijk. Voor ons en voor onze kinderen. En de frietjes? Ja die smaakten heerlijk’, lachen ze.

Spaaractie

Met uw eigen pot naar ‘t Frietkot

Geïnspireerd door de klimaatmarsen, nadenkend over onze afvalberg en nostalgisch naar een verpakkingsvrijer verleden willen we een ecologisch statement maken.

De maand mei wordt o.a. door Limburg.net op de kalender gezet als een afvalvrije maand. Daar willen we graag op inspelen.

Met de actie ‘Met uw eigen pot naar ’t frietkot’ kan u vanaf nu bij de aankoop van frituurfrietjes stempels verzamelen waarmee spotgoedkoop een pot van BergHOFF kan aangeschaft worden.

Met een volle spaarkaart van 20 stempels betaal je slechts € 9,95 ipv 94,95 voor deze pot.

Image
betaal
slechts

€9,95
ipv €94,95

Met deze kookpot naar het frietkot gaan heeft tal van voordelen. De frietjes blijven door de afgietgaten in de kookpot lekker warm en krokant, de pot kan een grote portie Belgisch goud voor 2 volwassenen en 2 kinderen bevatten en kan uiteraard ook nadien op alle vuren gebruikt worden, de frituuruitbater bespaart op verpakkingskosten en, daar gaat het uiteindelijk om, de papieren en plastic afvalberg wordt teruggedrongen.

deelnemende frituren

In samenwerking met:


Image
Image

Deelnemende frituren: