Battle 4 – Lente take away pasta

10/05/2021
BATTLE 4

De mooiste Lente take away pasta

Zoran Ciric

Image

Motivatie

Voor onze nieuwe suggestie van 1 mei kozen we voor een lekkere, frisse ‘Springpasta’. Als ingrediënten nemen we daarvoor verse tagliatelle met gebakken scampi’s, jonge groene asperges, vers gesneden rode chili en Parmezaan schilfers gesudderd in een romig botersausje met look. Om het échte lentegevoel te creëren werken we af met enkele geraspte asperges en een paar druppeltjes citroenrasp. Hmmm…, kom het zeker eens proberen!

Stel jezelf en je zaak even voor?

Ik ben Zoran Ciric en ben chef en eigenaar van Pastabar Novo te Neerpelt. Al 20 jaar kook ik met passie en ik heb mijn ervaring mogen opdoen in verschillende landen en keukens. In 2020 ben ik dan gestart met het uitwerken van onze droom: een eigen restaurant, een eigen keuken, een uniek concept met een wereldse ‘touch’. Door de Coronamaatregelen was dat natuurlijk niet zo evident. Dus zijn we overgestapt naar een ‘a-la-minute take away concept’ en zo hebben we op 14 januari 2021 tóch onze deuren kunnen openen.

We richten ons op kwaliteit met verse ingrediënten. Onze pasta’s zijn bereid volgens wereldwijde recepten met een mix van troeven uit Italië, Servië en België. We bieden 4 soorten verse pasta’s en meer dan 22 huisbereide sauzen, de klant kan deze zelf combineren. We hebben ook glutenvrije en vegetarische gerechten in het gamma zitten. Daarnaast staan ook nog verschillende voorgerechtjes, huisbereide soepen en dessertjes op het menu. We willen in de toekomst meer suggesties op de kaart zetten waarbij nog meer troeven uit meerdere landen zullen volgen. Er komen dus nog zeker vernieuwingen aan, dus blijf ons volgen!

Image

Jelani Reale

Image

Motivatie

Aangezien de zon nu meer en meer begint te schijnen, heb ik gekozen voor ‘spaghetti frutti di mare’. Dit gerecht doet mij meteen denken aan etentjes onder de Italiaanse zon. Dit zuiderse recept bestaat uit spaghetti, inktvis, venusschelpen, scampi’s, mosselen, extra vergine olijfolie, look, kerstomaten en witte wijn en wordt afgewerkt met verse peterselie. Elk gerecht bij Casa Reale wordt zowel door mij als door mijn collega’s bereid met veel liefde en passie. En dat proef je ook meteen!

Stel jezelf en je zaak even voor?

Ik ben Jelani Reale, de zaakvoerder van Casa Reale. Na 25 prachtige jaren in ‘Pizzeria Donatella’, de pizzeria van mijn mama, heb ik de fakkel overgenomen. De deuren van Casa Reale openden op 13-11-2020. Zo goed als alle gerechten kregen een nieuw leven. Alle bereidingen worden vers en met veel liefde bereid door familie Reale; Casa Reale is dan ook een écht familiebedrijf. Mijn mama en ik staan vooral in voor de bereiding van de pizza’s en mijn Nonna (oma) en mijn zus maken de pasta’s. Daarnaast kan ik ook enorm rekenen op de steun van mijn tante, mijn twee nichten en mijn vriendin die dag en nacht voor mij klaarstaat.

De passie voor de Italiaanse keuken heb ik van geen vreemde. Ik ben letterlijk opgegroeid in de zaak van mijn mama en dat maakte het eens zo speciaal om vorig jaar in haar voetsporen te kunnen treden. De passie voor het koken heb ik van mijn Nonno (opa), waarvan ik enorm veel geleerd heb. Jammer genoeg zorgde Corona ervoor dat we niet de start kregen waarop we gehoopt hadden en hebben we tot nu toe enkel take away kunnen doen. We kijken er dan ook superhard naar uit om binnenkort onze deuren volledig te mogen openen.

Image

Stem nu voor jouw favoriet
op onze Facebookpagina!

Stem nu