Battle 4: De beste burger

Battel 4 - De beste burger
08/06/2020
BATTLE 4

De beste burger

Haci Ahmet Ercan

Image

Stel jezelf even voor?

Ik ben Haci Ahmet Ercan, de chef van The Burgery in Genk. Horeca zit in mijn bloed. Al 30 jaar beheerst deze sector een groot deel van mijn leven. Ik heb hoofdzakelijk gewerkt in de bediening waar ik zeer veel met mijn ogen geleerd heb. Zo ben ik kunnen groeien naar een functie als chef in mijn eigen keuken met ‘burgers’ als algemeen thema. Op 15 februari 2020 hebben de zaakvoerders The Burgery opgestart. De zaak werd al meteen goed onthaald in Genk, helaas hebben we een maand later al het roer volledig moeten omgooien toen de Coronacrisis de kop op stak. We hebben onze kaart moeten verkleinen en hebben direct ingezet op afhaal en leveren. Om iedereen snel van dienst te kunnen zijn hebben we daarvoor een apart WhatsApp kanaal opgezet. En dankzij een samenwerking met 2 partners in Lanaken en Heusden hebben we onze leveringen kunnen uitbreiden in een gebied van Beringen tot Bilzen. Deze zaken hebben integraal het aanbod van The Burgery mee overgenomen, boven op het eigen gamma. Ondertussen staan we niet stil. Plannen voor The Burgery Lommel en Hasselt worden gesmeed.

Motivatie

We hebben gekozen voor onze BBQ-burger. Een dagvers broodje van de bakker met een 100% Halal rundsburger van 180g, cheddarkaas, Halal kalkoenspek, sla, tomaat, gemarineerde komkommer, gekarameliseerde ui, rode ui en een lekkere zoete gerookte BBQ-saus. We serveren deze burger met krokante wedges en een fris slaatje dat we op smaak brengen met een vinaigrette van granaatappel.

Image

Margriet Das

Image

Stel jezelf even voor?

Ik ben Margriet Das en na een verleden in het onderwijs ben ik medezaakvoerder geworden van N18 De Passage in Balen. We hebben deze zaak in oktober 2019 overgenomen (voorheen: de Passage). Op 1 mei zijn we exact 6 maanden open. We verwennen onze klanten graag met allerlei broodjes, burgers, pasta’s, salades en huisbereide gerechten die ook online besteld kunnen worden. Onze creativiteit laten we los in de maandelijkse suggesties. Onze troeven zijn zeker kwaliteit, versheid, vriendelijkheid en snelheid. Zo kunnen we op drukke momenten met 4 medewerkers tegelijk vlot de klanten bedienen. Naast afhalen in de zaak zelf richten wij ons ook fel op het leveren van broodjes naar bedrijven en ontbijtmanden aan huis. We lanceren regelmatig nieuwe gerechten op de kaart en denken we voortdurend na over hoe we het voor de klant aangenamer én gemakkelijker kunnen maken. Zo wordt bijvoorbeeld de parking binnenkort vergroot. ‘N18’ is meer dan broodjes alleen. Zo vind je iets verderop op de N18, ‘Frituur N18’, het hart van de firma waar nóg meer lieve collega’s te vinden zijn. #TeamN18

Motivatie

Wij pakken graag uit met onze overheerlijke N18-burger. De burger wordt gemaakt in een kruidige Italiaanse bol. Het broodje wordt belegd met sla, tomaat, ei, rode ui, geroosterde uitjes, cheddar, preischeuten en de Bourgy hamburgersaus. Natuurlijk mag een heerlijke beefburger van onze vleesleverancier Carmans niet ontbreken! Dit alles wordt met veel liefde en passie gemaakt en dat maakt het natuurlijk superlekker. Probeer het gewoon!

Image

Stem nu voor jouw favoriet
op onze Facebookpagina!

Stem nu