Bedrijfspand

De frituur bestaat al 30+ jaren, zelf baat ik de zaak uit sinds 2006.

Verzorgde, recent opgefriste, frituur met werkruimte (+/-14m²) en verbruiksruimte met 6 zitplaatsen, mogelijkheid tot plaatsen van terras (12 – 48). Toogmeubel, friteuse merk Perfecta met 4 potten, koeltoog, 3 diepvriezers, 2 koelkasten, drankkoelkast Coca Cola, 2 microgolfovens, broodoven, toaster, Inka kassasyteem met touchscreen en printer, Telenet-installatie (internet, TV, telefoon), televisie, draadloze telefoon. Al het materiaal is in zeer goede staat.

Ruime parkeergelegenheid voor de deur (24+ plaatsen), gelegen zeer dicht bij school, voetbalveld, 3 verschillende cafés, chiro-lokalen, feestzaal
(allemaal in een straal van 200m), op ongeveer 2 km van industriepark en enkele km van E411. Weinig concurrentie in de buurt. Zeer lage huur aan de gemeente.

De verkoop betreft het overnemen van alle aandelen van de BVBA, na verkoop bent u eigenaar en zaakvoerder van de BVBA, incl. de frituur, het materiaal en de overblijvende stock. De BVBA heeft geen schulden, geen lopende leningen of leasingen. Het gemak hiervan is dat u, na het overnemen van de aandelen,
onmiddellijk kan verder gaan met het uitbaten van de zaak, u moet geen BTW-nummer aanvragen, geen vennootschap oprichten, enz.

Reden verkoop: nieuwe projecten.

Contact:t_fc_k@telenet.be

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree

*

captcha *