Broodjeszaak over te nemen – hartje Tienen

Buitenkans! Bloeiende broodjeszaak/tea-Lunchroom met veel potentieel in hartje Tienen.
Bevind zich op een TOP-locatie, aan de grote markt, in het begin van de winkelstraat,
omringd door (3 middelbare) scholen en bedrijven. Het betreft een historisch pand met een karaktervolle, aantrekkelijke gevel. Met binnenin een Prachtig ingerichte en trendy zaak!
De verbruikszaal is ongeveer 85 m² groot en beschikt over 25 zitplaatsen. Kan makkelijk nog uitgebreid worden naar een 35 tal. Het pand beschikt eveneens over een groot terras, aangezien het een hoekpand is, mogen er zowel aan de voor als aan de zijgevel tafels geplaatst worden. Tot op een 3 meter van de gevel. Voorlopig enkel tafels aan de voorkant, reeds goed voor 20 zitplaatsen.

Geïnstalleerde keuken met degelijke toestellen die ook allemaal eigendom van de zaak,Waaronder een professionele vaatwasser (merk : Winterhalter GS640),Professionele dampkap (Diamond), Broodoven (giorik) + inox onderstel voor grillen, vleessnijmachine (net nieuw mes op), professionele groentensnijder (Santos),2grote en 1 kleinere bakdiepvriezers, een extra frigo, microgolf, inox tafels, inox rekken, inox vuilbak, .. kortom alles (volgens de HACCP normen)

De zaal zelf (zie foto) omvat een lange toog met 2 ingebouwde koelvitrines voor de presentatie van o.a. salades, charcuterie, panini’s, worstenbroodjes, koffiekoeken, …
Een Paninigrill, een warmtehouder (voor worstenbroodjes), Kassa (van Sharp, type dat geschikt is voor om te zetten naar witte kassa indien nodig)
De achterzijde bestaat uit een wand van zwart glas met 4 LCD schermen, waarop de menukaart verschijnt (via USB-aansluiting), ingebouwde inox frigo, inox diepvries en drankenfrigo van GRAM (= topkwaliteit) + grote frigo Liebherr. Een opzetkoelvitrine voor de rauwkostgroenten, een Cecemeldispenser, een professionele koffiezet (nieuw), een extra broodjesoven (Hendi) en een spoelbakje met kniebediening.
8 tafels, 12 stoelen en een lederen zitbank + 4 lederen krukken zwart + 6 hoge stoelen met leuning en lederen zit. Verder is er nog een nieuw toilet voorzien, met afzuigsysteem. En een berging, met toegang tot de kelder. Boven de keuken zijn er nog 2 verdiepen (+- 18m² ieder) met stockageruimte en een prive-toilet.
Alle materiaal is van een zeer degelijke kwaliteit, werd zeer goed onderhouden en is slechts
+-1,5j oud. Een groot gedeelte ervan is zelfs nog nieuw, sinds februari (en dus nog onder garantie).
Eveneens hebben wij een zeer gunstige huurprijs vergeleken met andere panden in de buurt.
(op aanvraag- enkel ernstige kandidaten AUB)

Deze verzorgde zaak is nog steeds in volle groei! Met reeds een groot aantal vaste klanten en dagelijks nieuwe gezichten. Eveneens is er veel vraag naar leveringen, zowel door lokale als door grote bedrijven in en rondom Tienen, dit word voorlopig nog niet gedaan, aangezien ik alleen in de zaak sta. Elke dinsdag & vrijdag is er Markt, regelmatig Kermis/braderie en eens per jaar Suikerrock!

De overnameprijs omvat zowel alle bovenstaande als de roerende goederen, waaronder de inhoud van de diepvriezers (= stokbroden, ciabatta’s, panini’s, pistolets, koffiekoeken, taarten en gebak,..)
Frigo’s (= allerlei charcuterie, kaas, sauzen,…) Servies (= tassen, borden, glazen, kookpotten,…), verpakkingen (= pastabekers, koffiebekers, broodzakken, sladekommen,…) zodat je direct van start kan gaan, zonder enige schulden bij leveranciers. Indien gewenst ook de recepten van de huisgemaakte gerechten.

Heeft u interesse? Dan kan u mij contacteren via mail:
caron.melissa@hotmail.com

 1. Dirk Hendrix Beantwoorden

  Beste,

  Naar aanleiding van uw advertentie had ik graag wat meer informatie gewenst.

  Mag ik U vragen om mij even te contacteren aub

  Vr. gr.

  Dirk

Leave a Reply

* Checkbox GDPR is verplicht

*

I agree

*

captcha *